Hemligheten för att känna sig 10 år yngre? Enligt experterna är det att vara med en man som är 10 år yngre än du - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hemligheten för att känna sig 10 år…
Den här 89-åriga mormorn reser världen runt med en ryggsäck och en käpp och vill spendera sin pension på att skapa nya minnen 15 mycket vanliga livsmedel som kan hjälpa dig att lindra ledsmärta

Hemligheten för att känna sig 10 år yngre? Enligt experterna är det att vara med en man som är 10 år yngre än du

Av sofia
1.055
Advertisement

Det sägs att kärlek inte har någon åldersgräns, men det finns fortfarande en utbredd moralism idag som hindrar oss från att kliva över de hinder som samhället ålägger, eller åtminstone skäms vi lite om vi gör det. Det är därför vi tvekar ibland när vi träffar någon som är mycket yngre än oss själva. Men vad är det för fel med det egentligen? För män som kommit upp i åldern är det inget nytt att välja yngre kvinnor, men för kvinnor verkar det vara annorlunda. Även i det här fallet är det inte fel eller något att skämmas för - kärlek borde inte ha denna typ av begränsningar och det har till och med visat sig att om en kvinna vill "hålla sig ung" så är det en bra idé att skaffa en partner som är åtminstone 10 år yngre än hon själv.

via: beyondages

Psykologer och experter säger att en kvinna åtminstone en gång i livet bör ha ett förhållande med en man som är mycket yngre än hon själv. Det är allmänt känt att män, särskilt de yngre, i allmänhet känner sig dragna till mer mogna kvinnor, som trots åldern lyckas locka dem tack vare den erfarenhet de samlat på sig med åren.

En 10-år yngre man kan fylla en kvinnas liv på så många sätt - hans nyfikenhet inför världen kommer att få dig att bli förälskad och upptäcka nya saker varje dag. Han kommer att öppna sig med dig och försöka överraska dig hela tiden, i ett ständigt sökande efter alternativa sätt att mata passionen.

Då han har barnasinnet kvar, fyller den yngre mannen  en kvinnas liv med ren energi, vilket får henne att känna sig ung igen. Ni kommer att göra tusen aktiviteter tillsammans och långsamt kommer du att inse hur mycket säkerhet den här personen ger dig. Springa, gå ut, ha kul och koppla av, ditt förhållande kommer inte att bli offer för tjatig vardagsrutin.

På det intima planet söker en äldre kvinna som väljer att vara med en yngre man bekräftelse och vill samtidigt känna sig tillfredställd. I en yngre partner finner kvinnan något lite gränsöverstigande som tänder den kvinnliga lusten och den extrema tillfredsställelsen i känslan av att bli uppskattad igen efter att kanske ha haft ett förhållande med en jämnårig som lämnat henne besviken.

Advertisement

Många Hollywoodstjärnor verkar redan ha brytit ned detta tabu sedan länge. Vad är din åsikt?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack