När ditt livs kärlek är din bästa vän har du hittat din bättre hälft - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
När ditt livs kärlek är din bästa…
Med dessa enkla övningar kan vi hålla hjärnan i form och hindra utvecklingen av Alzheimers Bättre att vara singel än att vara med någon som gör dig olycklig

När ditt livs kärlek är din bästa vän har du hittat din bättre hälft

Av sofia
1.196
Advertisement

Om du har turen att få uppleva sann kärlek och ha en riktig vän vid din sida kan du känna dig nöjd och fullständig. Men när båda samexisterar i samma person kan man nästan tala om ett mirakel, om en verkligen unik händelse, om ett tillstånd där lycka inte bara är ett ögonblick, utan ett sätt att vara. Det är den här typen av känsla som vi vill prata om idag, åtminstone försöka beskriva den för att även kunna hjälpa dig att känna igen den.

image: Unsplash

När ens livs kärlek också är ens bästa vän skapas en relation av extraordinär förståelse och samverkan, där det finns förtroende, lagarbete, djup kännedom och inga hemligheter. I paret finns inga gråzoner, mysterier, luckor att fylla utan bara tydlighet och förståelse.

Mellan två älskare / vänner upplever man känslan av trygghet och skydd, ett band som går utöver fysisk attraktion, mentala eller sociala begränsningar, där det bara finns friheten att vara sig själv och medvetenheten om ömsesidigt tillhörighet utan besittningens slaveri.

image: Unsplash

I en relation som är så underbar och full, upplevs alla svåra stunder och svåra faser med lugn och lätthet. Vi övervinner kriserna, motgångarna, vi lyckas mötas halvvägs varje gång och vet att det enda sättet att vinna är att göra det tillsammans.

I kärlek / vänskap kan man visa sig känslig, bräcklig, man kan till och med inte vara i bästa form, glömma frisören eller skönhetsbehandlingen ibland, eftersom man älskar varandra både på insidan och på utsidan. Man blir arg men sluter alltid fred, man skriker men det slutar med att man viskar i varandras öra, man gråter men bara tills nästa skratt.

Advertisement
image: Unsplash

I den rituella äktenskapsformeln borde man därför lägga till: "Vill du även vara hennes/hans bästa vän...?", Eftersom detta är den verkliga kärnan av att älska varandra.

Att finnas där för varandra, inte bara som älskare, utan också som resekamrater som bestämmer sig för att följa en väg tillsammans. På den här vägen, om den ena dröjer väntar den andra, för tillsammans kan ni vara starkare, lyckligare och för att tillsammans kan ni äntligen känna er fullständiga.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack