Krulliga ögonfransar är senaste modet, men de ser ut som något taget ur en skräckfilm - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Krulliga ögonfransar är senaste modet,…
Den här hunden övergavs på en tågräls, men en man kommer och räddar honom i sista stund För mycket läxor är skadligt för barnen enligt vetenskapen

Krulliga ögonfransar är senaste modet, men de ser ut som något taget ur en skräckfilm

29 Maj 2019 • Av sofia
8.654
Advertisement

Nej, det är inte roliga sminkapplikationer i väntan på Halloween-fester, utan ett riktigt mode som är väldigt populärt bland tonåringar över hela världen. Eftersom mode inte bara består av kläder som kommer och går under perioder, vill även människors behov, samhällets trender, men också den estetiska sidan stå i rampljuset ibland. Just så är fallet med dessa "krulliga ögonfransar" som just nu ses på internet med ... motstridiga reaktioner!

image: Pixabay

Bilderna som just nu kan ses på webben först genom delningar på Reddit och sedan på Instagram får inte bara motstridiga åsikter bland de mest fashionabla tjejerna över hela världen, men det är svårt att förstå om det är ett inte alltför roligt skämt, av någon ironisk webbanvändare som försöker hedra estetiken i skräckfilmer eller en makeup trens som försöker slå igenom.

image: Reddit

De flesta reaktionerna på dessa "krulliga ögonfransar" har inte varit särskilt positiva, även om vi slår vad om att det alltid kommer att finnas, kanske en minoritet av människor som kommer att försvara dem och varför inte, de som skulle kunna tillämpa dem som en alternativ sminkning för en utekväll med vänner eller som en ny estetisk detalj för att locka till sig mer uppmärksamhet.

Advertisement
image: Reddit

Faktum är att det för tillfället inte verkar som att denna trend har slagit igenom bland de yngsta på sociala nätverk och bara tiden kommer att kunna avslöja om dessa nya krullade ögonfransar kommer att slå igenom balnd nya estetiska applikationer som kommer att bli populära i framtiden bland de nya generationerna.

Och ändå verkar allt detta ha kommit ur en skräckfilm!

Tags: MärkligtOtroligtMode
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack