Jag hoppas att du en dag kommer att slutar att beskylla dig själv för den kärleken du inte har fått - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Jag hoppas att du en dag kommer att…
På det här sjukhuset kan patienterna njuta av en glass som är specialgjord för att dämpa biverkningarna från kemoterapi Aloe vera gel - Det här är fördelarna och några enkla steg för att göra sin egen

Jag hoppas att du en dag kommer att slutar att beskylla dig själv för den kärleken du inte har fått

Av sofia
545
Advertisement

Känsliga människor, de som alltid oroar sig över allt och alla, de som ger sitt allt i relationer utan att någonsin hålla tillbaka, har ofta skuldkänslor, speciellt när en relation tar slut. Deras läggning leder dem till att undra vad som gick fel, att ifrågasätta sig själva, att leta efter en ansvarig person att anklaga och hittar slutligen en i spegeln. Vi måste sluta skada oss själva och börja förlåta oss själva.

image: Unsplash

En obesvarad kärlek har inte en skyldig, det är bara ett tillstånd där en partner misslyckats med att förstå värdet eller betydelsen av en känsla, har ignorerat allt som getts till henne eller honom och som den fortfarande får ta emot. Det fanns ingen känslomässig korrespondens, inte på samma sätt, inte med samma intensitet.

Det finns de som hittar en partner som aldrig skulle ha lämnat dem, men som å andra sidan aldrig kände sig riktigt hemma i deras armar. Det finns de som alltid varit kalla och inte kunnat känna värmen i ett äkta förhållande, som om ingenting någonsin var tillräckligt.

I livet någonstans går man vilse, för man tror att man har hittat allt medan den andra just har börjat söka. Det spelar ingen roll hur stort och vackert huset var som gjorts iordning för honom eller henne, om den personen alltid föredrog att stanna utanför dörren.

Det är inget fel om den personen som ansåg sig vara det viktigaste i ens liv helt enkelt inte var redo för något så verkligt och viktigt och man borde garanterat inte beskylla sig själv. Kanske har man gjort något misstag, men det är mänskligt. Alla förändras ständigt, försöker bli bättre, men du borde inte försöka förändras för någon annan.

image: Unsplash

Att älska någon innebär att släppa den fri, om den kommer tillbaka kommer det att vara för evigt, om inte betyder det att det inte var meningen. Obesvarad kärlek betyder inte att inte kunna ta emot någonting från kärlek, speciellt för dem som alltid har kunnat älska.

En dag kommer skulden att lämna plats för förlåtelse och du kommer att vara redo igen, inte bara för att titta på andra på ett frånvarande sätt, utan också för att se någon bland många. Alla är perfekta med alla sina fel och brister, i överensstämmelse med sina egna motsättningar, var och en är avsedd att älska och att älskas.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack