Om du ignorera mig lär du mig bara att klara mig utan dig

av sofia

20 April 2019

Om du ignorera mig lär du mig bara att klara mig utan dig
Advertisement

När det rör sig om sentimentala frågor finns en  oändlig mängd myter, regler uppfunnna av gud vet vem, handböcker i förförelse, legender och övertygelser om hur man beter sig för att bli mer framgångsrik med det andra könet. I de flesta fall följer dessa föreskrifter principen att "de som flyr vinner i kärlek", det vill säga att vara önskvärd, neka eller till och med försumma sin partner är nyckeln till att ha henne eller honom i ett fast grepp. I verkligheten med kommer man inte långt med den här typen av "psykologi".

Advertisement
maxpixel

maxpixel

Ett av "budorden" som följs av många män gentemot sina "erövringar" är att låta sig jagas och bete sig som om de inte bryr sig för att stimulera nyfikenhet. Någon kommer till och med att behandla fruar eller flickvänner illa med den galna övertygelsen att detta gör dem ännu mer passionerade.

Sanningen är helt annorlunda, eftersom dessa "billiga tricks" kan ha en viss effekt endast på oerfarna eller särskilt naiva kvinnor. När en sådan attityd manifesteras tenderar en riktig kvinna eller man att vända om för att den vet vad den vill och är verkligen inte ett omoget exemplar som bara vill leka.

En vuxen människa letar efter ett konkret förhållande, söker verkliga egenskaper, vill älska och kunna återfå kärlek med samma intensitet. Ett moget förhållande består av uppmärksamhet av individer som ägnar varandra tid och rum utan att hålla tillbaka och utan att tro att man genom att spela "viktig" på något sätt kommer de gå ur spelet segrande.

Ett annat misstag är att tro att vi aldrig helt borde öppna oss och lämna lite mysterium för att hålla kvar vår partner. Kvinnor älskar total delning, de bestämmer sig för att stanna med dem som lyckas visa sig för vad de är utan bedrägeri, masker eller skådespel.

Advertisement
maxpixel

maxpixel

Den som fortsätter att följa det dumma rådet från någon "latin lover" vän riskerar att replikera samma öde, det vill säga att förbli ensam.

Ett seriöst och varaktigt förhållande behöver en solid grund och att vårdas varje dag med uppriktighet. Att använda strategier och spela roller fungerar bara om man vill förtrolla svaga personligheter, eller kanske personer som accepterar att spela spelet bara för att de i sin tur inte har det minsta intresse av att fördjupa relationen.

Advertisement