Skorpionen är lojal och ärlig men bedra den inte, det är som att leka med eld

av sofia

07 April 2019

Skorpionen är lojal och ärlig men bedra den inte, det är som att leka med eld
Advertisement

Bland de stjärntecken som är mest kopplade till symbolen för eld, har Skorpionen bland sina egenskaper en lugn, mild, osjälvisk och mycket lojal anda gentemot vänner, släktingar, nära och kära.

Samtidigt bör Skorpionens totala förtroende som den ger människorna som står den nära inte förrådas. Det här är det du bör veta om människor födda mellan den 24:e oktober och 22:a november, som du absolut bör tänka på, speciellt om du är tillsammans med en!

Advertisement
DarkWorkX/Pixabay

DarkWorkX/Pixabay

Skorpionen är ett troget tecken, det bedrar aldrig andra. Om du får dess lojalitet kommer du att vara deras närmaste vän. Men var försiktig så att du inte förråder detta förtroende, för de förlåter inte särskilt lätt och kan vara hänsynslösa mot dem som är orättvisa emot dem. Förvänta dig tusen solars eld om du förråder en Scorpions förtroende!

Exakt av denna anledning är stjärntecknet kopplat till symbolen för eld och passion, då Skorpionens känslor är starka och de är mycket ofta benägna att ha extremt höga och låga stunder. Det är ingen slump att de kan vara upproriska älskare! Men samtidigt behöver de som hör till detta tecken inte ha någon partner. Det är mycket lättare för dig att ta det första steget än för de, som alltid är benägna att vilja men som aldrig får det de önskar.

Advertisement
Unsplash

Unsplash

Det är faktiskt allmänt känt att Skorpionen föredrar mysterium, fantasins pindariska flykt, fulla av frågor och nyfikenhet, är de en del av en grupp vars huvudsakliga kännetecken är den kontinuerliga nyfikenheten. Denna önskan om att lära och att veta till varje pris är också associerad med en annan aspekt av stjärnteckenet, passionen för kunskap. Du kommer aldrig att träffa en Skorpion utan en bok i sin hand!

Avslutningsvis, precis för att det är ett eldtecken, passionerat och impetuöst, är Skorpionen en person med självständiga egenskaper, som gör exakt vad det vill utan att någon annan får lägga sig i. Den kommer gärna att lyssna på din åsikt, men tro inte att du kommer att kunna övertyga den om din synvinkel!

Och du som är född i Skorpionens tecken, känner du igen dig själv i vår beskrivning?

Advertisement