10 hemligheter som tillåter kinesiska kvinnor att se yngre ut än vad de är

av sofia

05 April 2019

10 hemligheter som tillåter kinesiska kvinnor att se yngre ut än vad de är
Advertisement

Ingen är särskilt förtjust i att åldras, men kvinnor accepterar i allmänhet tidens gång mycket mindre än män, och detta av tydliga estetiska skäl. Således försöker vi hitta den rätta formeln, som genom att kombinera krämer, näring och livsstil, kan sakta tidens gång eller snarare de tecken som den lämnar på kroppen. I denna jakt kan kinesiska kvinnor vara ett föredöme, eftersom de alltid verkar se mycket yngre ut än deras ålder och kanske är deras hemlighet i dessa tio knep.

Advertisement
pixabay

pixabay

  • 1. Spendera mindre tid i solen. Kinesiska kvinnor älskar och skydda hudens bleka ton, en tid innebar detta hög social status och det anses fortfarande dyrbart för att begränsa tecknen på för tidigt åldrande.
  • 2. Drick mycket vatten. Kinesiska kvinnor har alltid vatten med sig och om de glömmer det finns kylare och vatten på alla offentliga platser.
  • 3. Planera dagen. I Kina är det viktigt att ha ett dagligt program. I synnerhet kvinnor försöker alltid att hitta tid för en tupplur efter lunch, även på jobbet. Faktum är att studenterna utnyttjar biblioteket för att sova.
Advertisement
maxpixel

maxpixel

  • 4. Välj te för andra drycker. Te är en av favoritdryckerna i Kina, i synnerhet oolong, pu-erh, rött te med goji, te med astragalus eller jasminblommor är verkliga botemedel - allt för skönhet och hälsa. Men lägg inte till mjölk eller socker.
  • 5. Undvik desserter med många kalorier. Traditionella kinesiska sötsaker innehåller inte alls socker, dessutom konsumerar kineserna sötsaker långt ifrån måltider eller mitt i måltiden. Ett exempel på en meny? Soppa, efterrätt och sallad.
  • 6. Håll lugnet. Eller låt åtminstone inte dina känslor skina igenom, för att förhindra dem från att markera vårt ansikte med rynkor. Detta förslag är inte bara ett bra alternativ till Botox utan också ett bättre sätt att leva.
  • 7. Ovanligt smink. Produkterna för ansikts- och kroppsvård innehåller alger, ginseng, extrakt av medicinalväxter, pärlpulver och naturliga oljor, alla element som hjälper till att göra huden mjuk och silkeslen.
pixabay

pixabay

  • 8. Ät alger. Denna mat accelererar matsmältningen och absorberar överskottet av salt, dessutom bidrar vitaminerna och klorofyllen i algerna till att göra huden yngre, vilket håller kollagenhalten hög. Alger är också rika på proteiner som förhindrar för tidigt åldrande.
  • 9. Akupressur. De kvinnliga skönhets punkterna, som kallas San Yin Jiao, masseras flera gånger om dagen och ligger på den undre delen av benet,  exakt fyra fingrar över den högsta punkten i fotleden. Vik händerna runt smalbenen, så att tummen ligger precis ovanför punkterna och massera dem i en minut.
  • 10. Daglig massage med jaderulle. Jade förbättrar blodcirkulationen i ansiktet. På nätet finns en rulle med två stenar: en för att massera akupunkturpunkterna och den andra plattan för att frigöra spänningar i ansiktsmusklerna.

I slutändan rör det sig om knep som inte bara är enkla, men även hälsosamma. Prova dem du också, du kommer inte att ångra dig ;)

Advertisement