Att irritera sig på vissa beteenden hos sin partner är ett tecken på ett sunt förhållande - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Att irritera sig på vissa beteenden…
16 jätte roliga bilder på personer som verkligen inte är redo att starta en ny vecka Hon fotar sköterskan som tar hand om hennes dotter i smyg och avslöjar hennes beteende för alla

Att irritera sig på vissa beteenden hos sin partner är ett tecken på ett sunt förhållande

502
Advertisement

Förälskelsen är en vacker, magisk fas, där den andra personen verkar vara den vi alltid har sökt efter för att förgylla våra dagar, men sedan precis som alla faser, utvecklas det med tiden till något annat - ett djupare, mer moget, men ibland så intimt förhållande att det stör oss. Många tror att vid denna tidpunkt är irritation i förhållandet ett symptom på ett problem som kommer att leda till slutet av relationen, men i stället är det precis tvärtom. Detta hävdar i alla fall Kira Asatryan, en expert på romantiska relationer och här är hennes lista på varför.

  • 1. Irritationen indikerar en god känsla av komfort i förhållandet. När förhållandet fördjupas framgår dessa aspekter som båda hade utelämnat eller som förblivit i bakgrunden i början av förhållandet. Det är oundvikligt att någonting kanske inte behagar den andra och när man träffas oftare eller bor tillsammans, kan dessa vanor orsaka lite obehag. Men det är ett gott tecken, för det betyder att ni känner er trygga med varandra, såpass mycket att ni inte känner er skyldiga att alltid säga eller göra det rätta eller framstå på bästa sätt. Autenticitet är viktigt för att gå vidare i ett förhållande, medan fiktion leder till att förhållandet tar slut på kort tid.
  • 2. Att bli irriterad betyder att du har känslor för din partner. Å andra sidan indikerar känslan av irritation att bekvämligheten i relationen inte är tråkig, utan att man är emotionellt involverad i förhållandet, på gott och ont. Tvärtom indikerar likgiltighet gentemot partnern ett "emotionellt återkallande", vilket innebär att det som den andra säger eller gör inte har någon effekt. Det är därför viktigt att uppleva känslor, även om de ibland kan vara frustration och irritation.
Advertisement
  • 3. Irritation tillåter oss att förstå vad vi kan förbättra. En viss typ av manifestationer av irritation inom paret rör oviktiga saker men det finns andra som lyfter fram aspekter som skulle kunna förbättras för förhållandets skull. Det är därför nödvändigt att ägna mer uppmärksamhet åt dessa signaler. Till exempel kan oordning ibland vara ett tecken på oansvarighet och detta är något som bör tas upp. Om partnern istället har för vana att gå upp sent på helgerna medan den andra redan är redo att gå ut och göra något tillsammans under lediga dagar, måste man kanske förstå att den ena har arbetat för mycket och behöver vila mer.

Om irritationen är ett tecken på ett sunt förhållande är det fortfarande bra att försöka acceptera att alla har sina fel och brister och att även om de kan irritera oss, är de en del av den person vi älskar.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack