Nu räcker det med ursäkter, den som verkligen vill vara med dig kommer att söka upp dig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Nu räcker det med ursäkter, den som…
Den som håller sig borta för länge förlorar slutligen sin plats i andra människors liv För ett barn är det bättre att ha separerade föräldrar som är harmoniska än att ha gifta föräldrar som konstant bråkar

Nu räcker det med ursäkter, den som verkligen vill vara med dig kommer att söka upp dig

Av sofia
968
Advertisement

Litteratur, kommunikation och film har använt, återupptagit och böjt detta koncept i alla möjliga former. Det börjar med jeansreklamen som regisserats av Oliviero Toscani och Emanuele Pirella "den som älskar mig följer mig", en återanpassning av en aforism som ibland tillskrivs Francesco Petrarca och ibland Jeanne D'Arc. Avslutningsvis finns det frasen från den kända filmen "He's just not that into you" (Han gillar dig helt enkelt inte tillräckligt), en stor framgång inspirerad av boken av författarna bakom Sex and the City. Kort sagt är poängen alltid densamma: du får aldrig böna och be eller jaga någon för att behålla den i ditt liv.

image: Unsplash

Tro mig när jag säger dig att det finns så många människor där ute som kommer att ge dig kärlek, som kommer att visa dig tacksamhet för vad du gör för dem och som kommer att få dig att känna dig uppskattad såsom du förtjänar. Jag försöker inte trösta dig, det jag säger är ren sanning. I världen finns det många människor som tycker om dig, du måste bara leta efter dem och när du sedan funnit dem tillägna dig enbart åt dem och glöm alla andra.

Du kan försöka rädda ett förhållande, du kan kämpa för kärlek, men gör aldrig misstaget att sätta dig själv på andra plats enbart för illusionen att detta räcker för att rädda situationen. Det finns människor som inte riktigt vet vad eller vem de vill ha, på dessa individer är det värdelöst att slösa bort sin energi och kärlek. Om någon verkligen vill vara en del av ditt liv och vill att du är en del av hans eller hennes, kommer den alltid att hitta en sätt för att få det att hända.

Slösa inte dina tårar

image: Unsplash

Investera din tid, dina känslor och din energi på någonting eller någon konkret, inte på fantasier och illusioner. Var inte en fånge i det förflutna eftersom du kommer att avstå från din framtid. Lid inte för dem som tynger dig med sin frånvaro, gläd dig istället åt dem som alltid har funnits där för dig. Din tårar är värdefulla, slösa inte dem på någon som inte bryr sig om hur du känner. Bara de som verkligen är närvarande förtjänar din närvaro.

Vänta inte, börja leva ditt liv redan idag! Det räcker med att följa en enkel regel, den som behöver dig vet var och hur man hittar dig och om den inte bryr sig om dig kan den dra åt helskotta.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack