Vilket ansikte ser lyckligast ut? Testet kommer att säga något om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vilket ansikte ser lyckligast ut? Testet…
En kvinna publicerade bilderna på sitt bröllop som aldrig ägt rum och tillsammans med dem sänder hon ut en varning De 18 bästa tipsen till alla er som har barn som ingen förälder får missa

Vilket ansikte ser lyckligast ut? Testet kommer att säga något om din personlighet

24.079
Advertisement

Enligt vissa teorier dominerar en hjärnhalva över den andra. Detta medför ett annorlunda tankesätt och en annan personlighetstyp hos en människa. Till exempel är en individ där den dominerande sidan är den vänstra mer logisk, analytisk och objektiv, medan en person där den högra har övertaget är mer intuitiv, reflekterande och subjektiv. Idag bjuder vi på ett intressant test som avslöjar vilken din dominerande hjärnhalva är, om du har en och kanske en sida av din personlighet som du inte kände till.

Titta noga på den här bilden. Vilket av de två ansiktena tycker du ser mest glatt ut?

Alternativ A: Om du har valt det första av de två ansiktena, dominerar den vänstra hjärnhalvan över den högra. Hjärnans vänstra sida är dedikerad till logik, språk och analytiskt tänkande. Du är en människa som älskar att tänka efter innan du agerar, du är objektiv, logisk och analytisk. Du studerar fördelarna och nackdelarna innan du gör någonting för att du aldrig vill vara oförberedd inför något. Du följer reglerna till varje pris och du tycker om att jobba ordentligt och lämnar aldrig ett ofullständigt arbete, det är inte ditt sätt att agera på! Människor uppskattar din intelligens och verkar beundra och respektera detta sätt att vara.

Alternativ B: Om du tycker att den högra ser lyckligare ut, dominerar den högra hjärnhalvan över den vänstra. Denna del av hjärnan är bäst anpassad för alla de uppgifter som inkluderar kreativitet och uttrycksfullhet. Du är en intuitiv, uppmärksam och reflekterande människa, det som styr dig är ditt hjärta, även om du älskar att tänka tillbaka på de erfarenheter du har upplevt. Denna aspekt är mycket positiv eftersom det innebär att du upplever alla erfarenheter som en form av lärande. Du kan inte dölja dina känslor på grund av din uttrycksfullhet. De som finns omkring dig kommer att märka om du är frustrerad, glad eller upprörd av någon anledning! Du älskar att vara med de vänner du har valt och känner genast igen de som inte har goda avsikter.

Vad tycker du om detta personlighetstest? Känner du igen dig i någon av de två beskrivningarna? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack