Vilken blomma dras du till mest? Få reda på vad den säger om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vilken blomma dras du till mest? Få…
En 6-årig pojke hamnar på sjukhus efter att ha ätit middag på grund av ett verktyg som använts för att göra rent grillen Butiksägarens fru är sjuk så stamkunderna köper alla hans munkar varje morgon så att han kan gå hem till henne

Vilken blomma dras du till mest? Få reda på vad den säger om din personlighet

6.934
Advertisement

Blommor har alltid representerat något viktigt i människors liv. Från vissa av dem kan vi utvinna botemedel eller örtteer, andra kan vi istället äta. Utöver det symboliserar varje blomma något specifikt som är speciellt knutet till människans existens. Många länkas till känslor, som rosen som syftar på kärlek, men de kan även avslöja något om en människas personlighet.

Välj den blomma som du dras till mest bland dessa. Läs sedan vad detta säger om dig...

1. Rosen

image: torange.biz

Om du har valt den här blomman betyder det att du är mycket generös och altruistisk och att du verkligen ger allt för de som står dig nära. När det behövs kan du dock sätta taggarna utåt och du är inte rädd för att skydda de personer du håller av. I parrelationer är du ganska krävande då du vill att även din partner ska visa sina känslor på ett konsekvent sätt precis som du själv gör. För dig representerar rosen generositet och känslor av kärlek och omtanke.

Advertisement

2. Liljan

Du är en väldigt lugn och snäll person som är kreativ, öppen för nya erfarenheter och full av energi, något som gör dig till en intressant person. Du är ambitiös och du vet att du alltid måste räkna med andra för att nå dina mål. Liljan är en symbol för renhet och skönhet.

3. Den svarta rosen

image: Pixabay

Du har en unik personlighet som skiljer dig från mängden, du är annorlunda. Du är väldigt självständig och klarar inte när andra försöker få dig att ändra åsikt. Du har ett starkt självförtroende, men litar inte på andra och föredrar ofta att vara för dig själv hellre än i sällskap. Den svarta rosen symboliserar mysterium och elegans.

4. Orkidén

Du känner dig som en del av världen, en upptäcktsresare. När du står inför ett hinder försöker du övervinna det med all din styrka. Det är tack vare denna underbara gåva som du omringas av så många människor som vill ha dina råd för hur de ska lösa sina problem. För dig är denna blomma en exotisk symbol. 

Advertisement

5. Amaryllis

Du är en väldigt social persona och detta gör att du är mycket eftersökt och älskad. Du finns alltid där när någon behöver hjälp, redo att lyssna och lösa alla typer av problem, vare sig det är litet eller stort. Din visdom gör dig till en utmärkt rådgivare. Denna blommar symboliserar värde och skönhet för dig.

6. Tulpanen

image: MaxPixel

Den här blomman påminner dig om att du är en mycket känslig, omtänksam och snäll person. Kärlek är en väldigt viktig känsla för dig och därför ger du verkligen allt till de som står dig nära. Du måste dock lära dig att lita mer på dina förmågor och på den du är. I ditt sett att se på livet är tulpanen en symbol för perfekt kärlek.

Tags: SpelPsykologi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack