När en stark kvinna fattar ett beslut kommer inget att få henne att backa - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
När en stark kvinna fattar ett beslut…
Säkerhetsexperterna råder oss till att slå in bilnycklarna i aluminium för att undvika eventuella stölder En ung mamma förklarar vad de svarta fläckarna på skötborden på offentliga toaletter är för något... och vad vi bör göra om vi hittar dem

När en stark kvinna fattar ett beslut kommer inget att få henne att backa

Av sofia
1.306
Advertisement

Det pratas ofta om "starka kvinnor", men vilka är dessa kvinnor egentligen. Man syftar ju inte på de som visar fysisk styrka, kvinnans kropp har ingenting med saken att göra. Till skillnad från många andra kvinnor försöker en del inte förverkliga sig själva genom en partner och har inte som sitt enda mål i livet att hitta sin tvillingsjäl att bilda familj med. Innan hon blir mamma eller fru etablerar en stark kvinna hörnstenar i sitt liv som inget och ingen någonsin kommer att ändra på.

image: pixabay.com

En stark kvinna är sin egen källa till lycka.

Det finns de som finner den i kärleken, i att shoppa, i vänskap eller i jobbet. Säkerligen kan allt detta ge lycka, men att vara stark innebär att först av allt kunna finna lycka i sig själv. Bara så kan man bygga en stabil grund att börja om ifrån när hela världen rasar samman.

En stark kvinna är inte rädd för att starta om på nytt.

En stark kvinna vet att i livet är inget för evigt. Allt kan ta slut, förr eller senare. Därför är en stark kvinna alltid redo att samla upp bitarna av sin själ och börja om vandringen på nytt. Det finns ingen tid för att stanna kvar där allt gått sönder och det tjänar ingenting till att vänta på att något kommer som gör oss lyckliga. Man måste finna styrkantill att komma på fötter igen på egen hand, nu!

En stark kvinna ser inte tillbaka.

Allt går i en enda riktning, framtiden. Inget kommer tillbaka och inte ens tankarna bör gå dit. Det som har varit har varit, utan att förneka det och utan att ångra det. Det är en fråga om respekt gentemot sig själv. Att skada sig själv genom att återuppliva sånt som varit är att inte ta hand om sig själv.

En stark kvinna släpper inte in dig i sitt liv igen om hon bestämt sig för att du inte hör hemma där. 

Det spelar ingen roll vilken manipulativ teknik man än använder eller vilka känslor, om en stark kvinna har bestämt sig för att utesluta en person från sitt liv så är det svårt att den personen blir insläppt igen. Personer visar är det de är och det är en illusion att tro att de kommer att ändra sig från en stund till en annan. En stark kvinna är konsekvent, så pass mycket att hon ibland kan förväxlas med en hjärtlös person.

En stark kvinna kommer att ge hela sig själv i en relation.

En sådan kvinna vet att man inte bör ta något för givet här i livet och att kärlek ibland medför strid. Att ge upp vid den första motgången är inte likt henne om hon vet att det i grunden är värt att fortsätta försöka. En stark kvinna kommer alltid att vara redo att slåss i kärlekens namn.

Tags: KvinnorPsykologi
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack