Den här 75-åriga volontären besöker katthemmet varje dag... och tar en tupplur tillsammans med dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här 75-åriga volontären besöker…
En skönhetssalong i Ryssland lanserar ett nytt mode, naglar med hårextensions Dessa hjältars handlingar som fångats på film kommer att återge er hoppet om det mänskliga släktet

Den här 75-åriga volontären besöker katthemmet varje dag... och tar en tupplur tillsammans med dem

Av sofia
1.087
Advertisement

Det är verkligen inte en nyhet att många pensionärer försöker hitta något att göra under sin lediga tid, för att fortfarande vara till nytta för samhället. Just det gjorde den här mannen från Wisconsin, Usa, när han bestämde sig för att bidra på sitt eget alldeles speciella sätt till en djurskyddsförening. Mannen lyckade på väldigt kort tid skaffa sig en plats i samhället och i volontärernas hjärtan, som berörts starkt av den typen av hjälp som han ger varje dag.

Terry Lauerman är en 75-årig pensionär som har bestämt sig för att ägna sin tid åt att vara till nytta. Han tillbringar tre timmar tillsamman med katterna på Safe Haven Pet Sanctuary i Green Bay, Wisconsin nästan varje dag. Det enda han ber om att få göra är att borsta dem och ta en tupplur tillsammans med katterna. Grundaren till detta djurhem Elizabeth Feldhausen berättar hur mannen sakta men säkert blivit en del av gruppen med volontärer i föreningen.

För ca sex månader sedan dök Terry upp på katthemmet med en kattborste i handen och började göra det som han hade kommit för att göra, att borsta. Situationen upprepades under kommande dagar och varje gång efter att ha tagit hand om en katt passade mannen på att ta en tupplur tillsammans med den. Detta förvånade till en början volontärerna som genast bad Terry att skriva på papprena för att på alla sätt bli en officiell medlem av Pet Haven.

Det hela upprepade sig nästan varje dag framtills nu, först några borsttag och sedan en tupplur, varje gång med en ny katt. Den avdelningen som mannen besöker tar hand om rörelsehindrade katter som riskerar dödshjälp på alla andra platser. Denna rutin verkar underhålla mannen väldigt mycket som bekräftar att det att borsta katterna är en positiv upplevelse både för honom och för djuren.

Mellan en borstning och en tupplur har Terry blivit en viktig medlem i den här föreningen och fått en plats i både volontärernas och katternas hjärtan, så pass mycket att föreningen tillägnat honom en post på sin officiella hemsida som setts världen över och "gillats" och delats på flera sociala medier.

Advertisement

Volontärerna på Safe Haven och grundaren Elizabeth Feldhausen "tar hand" om Terry och fångar varje chans de får att berömma honom inför andra. Terry verkar inte lägga märke till detta och fortsätter sitt uppdrag som baseras på borstning och tupplurar, han vill snarare att folk som arbetar som volontärer sedan flera år tillbaka får lika mycket uppmärksamhet. I vilket fall hoppas han precis som alla andra medlemmar i föreningen att detta tillfälliga kändisskap kommer att dra in nya donationer till Safe Haven Pet Sanctuary.

Tags: DjurKatterRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack