Några naturliga metoder för att eliminera mögel från väggarna utan att använda kemikalier - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Några naturliga metoder för att eliminera…
24 bilder för att komma ihåg att världen kan vara en verkligt absurd plats 18 gånger när äldre har visat sig vara mindre skickliga med tekniken, på ett roligt sätt

Några naturliga metoder för att eliminera mögel från väggarna utan att använda kemikalier

1.076
Advertisement

Från början kan det finnas ett problem med isolering, eller placeringen av huset självt (väggar utsatta för norr), är det faktum att mögel är ett mycket svårt problem att bekämpa för många husägare. Att helt eliminera det kan vara omöjligt om du inte ingriper på den orsak som genererar den. Vi brukar ofta tillgripa användningen av verkliga gifter både för miljön och för hälsan hos dem som andas luften i det rum där de sprutas. Även låta mögel bli mer på delar av en vägg kan vara farligt, eftersom de producerade mykotoxiner, som kan orsaka allergier och andningssvårigheter.

Så hur man då? Svaret är att använda naturliga produkter under tiden som vi letar efter en permanent lösning för att eliminera mögel (när det är möjligt): Här är några metoder ...

Varning: Även om det är naturliga produkter, är det lämpligt att använda skyddsutrustning som handskar, mask och skyddsglasögon. Var noga med att hålla miljön ventilerad.

1. Etanol: Du kan bli av med mögel med starkt alkoholhaltiga drycker som vodka. Ännu bättre om du köper det billigare varumärket, eftersom det är mindre destillerat och därför rik på medel som eliminerar mögelsvamparna.

2. Håll rummen torra: mögel härrör från luftfuktigheten som ackumuleras i rummen, särskilt på väggarna. Det är nödvändigt att torka fukten och sedan installera filter som torkar luften.

3. Te olja: Om du är fast besluten att inte använda kemikalier, kan du använda Tea Tree Oil: Lägg en kopp vatten till en matsked olja i en sprayflaska, spraya över det område som är täckt med mögel och låt det fungera över en natt. Nästa dag, gnugga området med ytterligare te olja för att ta bort resterande mögel.

4. Väteperoxid: Använd 3% väteperoxid, spruta det direkt på möglet och låt det reagera i 10 minuter. Denna produkt eliminerar inte bara mögel utan har också används i förebyggande syfte. Varning: Använd handskar och mask under appliceringen, och var noga med att hålla miljön luftig.

5. Natriumbikarbonat: tillsätt lite vatten till natrium för att få en granulär deg. Sprid det på de områden som är täckta med mögel, hjälpa till med en gammal tandborste för en djupare rengöring.

6. Vinäger: vinäger löser många problem, inklusive mögel. Häll en mängd i en sprayflaska, låt det fungera i några minuter och gnid sedan med en fuktig trasa.

Tags: FuskPraktiskaHus
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack