10+ extravaganta prylar skapade för att bekämpa stress

av Linda Solari

31 Januari 2018

10+ extravaganta prylar skapade för att bekämpa stress
Advertisement

Visste du att stressade människor också är de som ofta äter skräpmat? Och den stressen är grunden för de vanligaste sjukdomarna och sjukdomssymptom? Om du har problem med att sova, om du helt plötsligt får många finnar eller allergiska reaktioner som du inte hade tidigare, kan allting spåras tillbaka till stress.

Att koppla av när du inser att du har ackumulerat för mycket nervositet är viktigt: för att göra det kan det hjälpa att använda något av dessa föremål, skapade speciellt för att inducera ett tillstånd av avkoppling hos dem som använder dem. Självklart kommer dessa enkla prylar inte att lösa alla dina problem, men det kommer att hjälpa dig att möta många fler stressiga situationer med ett leende!

Advertisement

För avslappning i hårbotten.

För avslappning i hårbotten.

Kenzan/Amazon

Många av våra problem finns i huvudet, eller hur? Det är därför det är bra att slappna av från tid till annan, genom att massera hårbotten.

Advertisement

Kudde för tupplurar

Kudde för tupplurar

Ostrich/AliExpress

Du klarar inte av att ta en tupplur i bilen (naturligtvis som passagerare!) Eller i kollektivtrafiken, men huvudet åker fram och tillbaka? Denna kudde kommer att vara mjuk mot huvudet, vilken kommer att ge en skön vila.

Magnetisk lera.

Magnetisk lera.

Lagoon Games/Amazon

Denna modelleringslera tar den form du vill, genom magnetisk verkan: du kan till exempel skapa din chefs ansikte  och krossa det med din hand.

Vi skojar!

Huvudmassage

Huvudmassage

Healthcare/Amazon

Somnar du när någon berör ditt huvud eller ditt hår? Denna pryl fungerar på ungefär samma sätt, den stimulerar hårbotten och musklerna i nacken. Undebart!

Spelet med tårtan på ansiktet.

Spelet med tårtan på ansiktet.

Hasbro/Amazon

Spela det här spelet med den person som bokstavligen gör dig galen: skön känsla att se grädde spridas i ansiktet på just den personen!

Advertisement
Banraishop/Amazon

Banraishop/Amazon

Visste du att ett sätt att snabbt bli av med stress är att skrika så mycket man kan, kanalisera alla negativa känslor utifrån? Med denna kruka behöver du inte nå toppen av berget för att släcka din ilska men du kan göra det i "tysthet" även inomhus.

Vi längtar efter att få skrika ut, och du?

Gadget till scramble

Gadget till scramble

EARTH SHOP/Amazon

Är du är så nervös att du ofrivilligt förstör allt omkring dig? Detta gummiliknande ansikte kommer att tillfredställa din ilska på en väldigt rolig sätt!

Advertisement

Antistress i form av en smartphone.

Antistress i form av en smartphone.

Poзitiv mag

Din mobiltelefon ringer hela tiden att i slutet av dagen vill du förstöra den? Utrusta dig själv med den här antistress-smartphone, självklart inte en riktig telefon.

Antistress i form av en höna.

Antistress i form av en höna.

zjchen19850703/Ebay

Vi vet inte varför en höna som, när man mosar den, och den värper ett ägg, ska göra oss mer relaxade. I vilket fall som helst, materialet som den är gjord i verkar vara mycket trevlig att röra vid!

Advertisement

Giant Enter-knappen.

Giant Enter-knappen.

Gusspower/Amazon

Vet du vilken knapp som trycks mest med kraft? Enter-tangenten. Tänk dig att du har skrivit ett klagomål eller ett brev till en person du inte gillar: Trycker du inte mer än nödvändigt på Enter-tangenten då? 

Med den här knappen kommer du dock inte längre behöva oroa dig för att göra sönder något: den garantera vilket raserianfall som helst!

Bubbelplast

Om det enda sättet som du kan slappna av på är att krossa bubbelplast, försök då att övertala din skrivbordskollega eller din partner om att ha det på sig som ett plagg.

Advertisement