En man fotograferar tillståndet i vilket han har rest på ett flygplan under 3 timmar och undrar: "Skulle du ha sagt ifrån?"

av sofia

24 December 2023

En man fotograferar tillståndet i vilket han har rest på ett flygplan under 3 timmar och undrar: "Skulle du ha sagt ifrån?"
Advertisement

Vad kan inträffa när du befinner dig inlåst på ett begränsat utrymme med främlingar i flera timmar? Huvudpersonen i denna berättelse har verkligen en historia att berätta om just detta. Händelsen han berättade om ägde rum under en flygresa och mannen tvekade inte med att dela vad som hände på forumet Reddit.

Advertisement

Denna passagerare blev chockad över detta beteende

Denna passagerare blev chockad över detta beteende

pixabay

I ett inlägg på Reddit delade en passagerare ett fotografi som föreställer en man med sina bara fötter vilande bekvämt på sätet framför. Under hela flygningens varaktighet, det vill säga tre timmar, förblev mannen i samma position utan att inse sitt respektlösa beteende. Författaren till fotografiet frågade också andra användare på Reddit om de i hans ställe skulle ha sagt något till mannen eller inte. Det är alltid svårt att bestämma sig för hur man ska bete sig i dessa situationer.

Advertisement

Människor på webben har delade åsikter

Människor på webben har delade åsikter

Reddit/Qwaymind

Hundratals användare kommenterade inlägget och de flesta skulle ha påpekat situationen för mannen men det kom också några kommentarer från personer som bara skulle ha släppt det eller som sa att det borde ha varit kvinnan som satt framför honom att ta tag i situationen. Bland alla kommentarer sa en man att han i författaren till inläggets ställe inte skulle ha sagt någonting utan bara skulle ha lagt upp sina bara fötter på armstödet till mannens säte, en annan sa att han skulle ha "råkat" tappa en dricka på fötterna. Av andra kommentarer framgick det att kvinnan som satt framför honom var hans fru. Det betyder i så fall att hennes man inte bara var respektlös mot henne utan även mot de andra passagerarna.

Hur bör man uppföra sig på ett flygplan?

Hur bör man uppföra sig på ett flygplan?

Pixabay

Varje dag tar tusentals människor flygplan för att förflytta sig från en plats till en annan och därför är det viktigt att tänka på några enkla regler för att resan ska bli trivsam för alla. Eftersom det är ett mycket litet utrymme är det viktigt att hålla en låg ton när man pratar och alltid använda hörlurar när du använder telefoner eller elektroniska enheter, särskilt när andra vilar. Det är också viktigt att tänka på hur man sitter, utan att ta upp det personliga utrymmet för de som sitter bredvid dig, och att be om tillstånd om du vill luta tillbaka ryggstödet.

Under flygningen är det möjligt att kliva upp för att gå på toaletten eller sträcka på benen, men det är inget man bör göra för ofta och i vilket fall göra det utan att störa passagerarna som sitter längs gångarna.

På planet, men även inför avgång, är det viktigt att respektera köerna och ha tålamod, även om väntetiderna kan vara väldigt långa.

Det är alltid bättre att förflytta sig utan att lämna ditt bagage utan tillsyn och när du väl har kommit ombord på flygplanet skulle det vara en bra idé att lägga allt som du inte kommer att använda under flygningen uppe på hyllorna.

Låt oss också komma ihåg att flygpersonalen alltid finns tillgänglig för att ge information och hjälp vid svårigheter eller tvivel.

Flygningen bör vara behaglig för alla och om alla passagerare arbetar tillsammans för att se till att den är det så kommer det inte att vara några problem och du kommer att kunna komma fram till din destination lugn och utvilad.

Advertisement