15 bilder på djur som inte är medvetna om sin ovanliga storlek - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
15 bilder på djur som inte är medvetna…
En man tar av sig sina byxor och ger dem till en hemlös man som tiggde pengar ute i kylan En höna adopterar övergivna hundvalpar som finner tröst och kärlek under hennes vingar

15 bilder på djur som inte är medvetna om sin ovanliga storlek

Av sofia
3.624
Advertisement

Ungar är avsedda att växa. Föräldrar vet detta och alla som äger ett djur vet detta, även om det ibland kan vara svårt att acceptera. Man skulle vilja att söta små djurungar förblev små. Tyvärr och lyckligtvis är det inte så. Djuren växer och en del av dem till och med mer än man förväntat sig. Vissa ägare trodde att de hade adopterat en hund, men när de sedan växte upp verkade de nästan vara en korsning mellan en björn och en varg. Och även om några av dessa djur inte ens inser hur stora och skrymmande de är, älskar deras ägare dem fortfarande villkorslöst. Hur skulle de inte kunna göra det?

1. Den här hunden tror sig fortfarande vara en valp och att den alltid kommer att få plats i ägarens knä.

2. Barnet försöker hjälpa hunden att komma in i bilen, men problemet är att bilen kanske är för liten...

Advertisement

3. Kan en hund vara större än dess ägare? Svaret är ja, det är inget snack om saken. Flickan försvinner nästan helt i soffan.

4. Den här pappan ville inte ha en hund i hemmet, men trots sin skrymmande storlek kan de inte vara ifrån varandra.

image: reddit

5. Inser den här svarta vovven att hans ansikte är större än hans ägares? Antagligen inte...

Advertisement

6. Liknar den mest ett gosedjur eller en bebis? Det spelar ingen roll, även om den är tung bär matte alltid den med sig.

7. Låt oss säga att fysisk aktivitet inte är en prioritet för denna katt som med sin tjocka mage inte inser att den tar upp halva sängen.

Advertisement

8. Är storleken en fråga om genetik eller kosthållnig? Den här hunden har bestämt sig för att ta en tupplur på golvet eftersom hundkojan är för liten.

9. Han lyckades med något otroligt, nämligen att ta sig in i ägarens bil, men det ser inte direkt särskilt bekvämt ut...

Advertisement

10. Om du plockar upp en sådan katt i famnen riskerar du att skada dig, men det spelar ingen roll, tillfredsställelsen är enorm.

11. Inte ens en varg är så här stor. Den här hunden kan mycket väl vara en korsning med en björn.

12. Hästen är redan ett stort djur, även om han är större än vanligt kan hon inte låta bli att krama honom.

13. Hon står bland de andra korna och känner sig som en av dem. Kommer hon någon gång att inse att hon är dubbelt så stor som de andra?

14. En fåtölj räcker inte för den här tillgivna hunden, ägaren bör kanske överväga att flytta över den till en dubbelsäng.

15. Nosen är rynkig och trots sin storlek är han en gosig patient och flickan vet att det inte finns något att vara rädd för.

image: reddit2
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack