10 saker som kan tyda på att din kärleksrelation är på väg att ta slut - TittaPaVideon.se
x
10 saker som kan tyda på att din kärleksrelation…
Hans familj kommer inte på hans examensdag så hans lärare bestämmer sig för att fira tillsammans med honom Med väldigt lite pengar lyckas en student få sitt gamla smutsiga rum att se ut som nytt, han gjorde verkligen ett utmärkt jobb

10 saker som kan tyda på att din kärleksrelation är på väg att ta slut

24 Juli 2020 • Av sofia
939
Advertisement

När ett kärleksförhållande eller ett långvarigt äktenskap inte längre verkar fungera, märker du det från de små sakerna snarare än de stora händelserna. Ett outtalat ord, ett ovänligt ansiktsuttryck, en annan inställning än den din partner hade tidigare, allt påminner oss om att den person vi gifte oss med och bestämde oss för att spendera vårt liv med inte längre är som tidigare och vi är därför inte längre villiga att dela vår kärlek med hen.

image: Pxfuel

Här är tio tecken som kan få dig att förstå att ditt förhållande är på väg att slut:

  • Gnistan finns inte längre som tidigare: ha i åtanke att entusiasmen från "smekmånadsfasen" försvinner för alla par efter några år, men om du märker att det att prata med din partner, spendera tid med hen, se varandra i ögonen inte längre får dig att le som tidigare, då är det något som har "gått sönder" inuti.
  • Ingen av parterna "växer": ett hälsosamt kärleksförhållande leder med tiden till att man "växer" som människa hos båda parter. Om det inte händer och om du märker att förhållandet eller äktenskapet har fastnat i tiden, är det något som måste analyseras.
  • Du känner dig inte älskad eller åtrådd: om du märker att din partner inte känner kärlek eller åtrå för dig och bara beskyller dig själv orättvist, måste du absolut granska ditt förhållande.
  • Du är inte längre på din partners lista över prioriteringar: om du istället märker att du inte längre är i din partners tankar, bör du prata med hen och berätta hur du känner.
  • Ditt kärleksliv är tråkigt och platt: inte varje dag kan vara en dans på rosor för ett par, men det finns många små aktiviteter som du kan göra för att tillbringa en trevlig dag utanför vardagsrutinen med din partner. Du behöver bara ha viljestyrkan för att komma ut från denna cirkel av tristess
  • Allt du gör är att ge utan att få något tillbaka: en partner får aldrig bara sitta på andra sidan av staketet bekvämt och bara ta emot all den uppmärksamhet du har att ge. Ett kärleksförhållande består av ömsesidiga handlingar, ett kontinuerligt ge och ta som måste komma från båda hållen.
  • Era samtal förvandlas alltid till gräl: av alla tecken på en relation som är på väg att ta sluta är detta utan tvekan det mest uppenbara och konkreta.
  • Kamratskapen från det förflutna saknas: om du nu har svårare att berätta en hemlighet, en inre oro för din partner och du känner att förtroende gradvis bleknar, bör du fråga dig själv varför.
  • Du känner dig fången: om du känner att ditt förhållande eller ditt äktenskap låser dig i en stillastående situation där du inte längre kan göra saker som en gång gjorde dig lycklig eller om du inte längre har tid för dina hobbyer även om din partner inte bryr sig , detta är ett obestridligt tecken på att något i ditt förhållande inte längre fungerar.
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack