Den här söta hunden kan inte sluta säga "Jag älskar dig" till sin mänskliga lilla vän - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här söta hunden kan inte sluta…
Med väldigt lite pengar lyckas en student få sitt gamla smutsiga rum att se ut som nytt, han gjorde verkligen ett utmärkt jobb De räddar livet på en katt för att adoptera bort den, men den

Den här söta hunden kan inte sluta säga "Jag älskar dig" till sin mänskliga lilla vän

Av sofia
2.252
Advertisement

Relationen mellan hundar och barn är en unik relation, en typ av harmoni som ofta ger upphov till de mest gulliga situationerna och händelserna vi någonsin sett. Det händer ofta att vi återberättar historier som har barn och deras fyrbenta vänner som huvudpersoner, som lyckas upprätta ett känslomässigt band av beskydd, lek, underhållning och ömsesidig kärlek som är svårt att bryta.

Detta är även fallet med lilla Noah och Ralph, hans goldendoodle, en blandning mellan en golden retriever och en pudel, ett riktigt levande"gosedjur" som är lekfull, vänlig och framför allt älskar att ha långa konversationer! Vi vet att hundar älskar sina mänskliga familjer och att de sällan missar chansen att påminna dem om det.

När Noah kom till världen för att göra sin familj lite större, passade hunden Ralph redan perfekt in i gruppen, eftersom han var en mycket nära vän till de äldre syskonen Kyle och Jack. Det dröjde inte länge innan den väldigt charmiga hunden föll även för nykomlingen i huset.

Med tanke på hans extremt sällskapliga karaktär började Ralph omedelbart ta hand om Noah, älska honom som om han var hans son, leka med honom och ta hand om honom med en otroligt beskyddande instinkt. Tillsammans med de tre barnen kunde Ralph inte vara lyckligare och han bestämde sig för att uttrycka denna glädje genom att "berätta" för hela världen hur mycket kärlek han kände för Noah.

I en video som snabbt blivit populär nätet kan du faktiskt se hunden och Noah som vilar på hans lockiga päls. Den lilla hunden, som pratar med bebisens mamma, verkar säga "I love you" ("Jag älskar dig", på svenska) varje gång hon säger det.

Självklart rör det sig i Ralphs fall om upprepade ljud och "ylanden" för att "imitera" sin matte, men det räcker med att titta på videon och lyssna på honom för att inse att han verkligen verkar försöka formulera dessa tre söta ord. Bilderna är helt enkelt bedårande, med tanke på att bebisen inte heller lyckas hålla tillbaka sitt leende när den hör hunden ge sin "kärleksförklaring". Vi hoppas att denna förtjusande "pälsboll" fortsätter att visa all sin kärlek för sin familj under lång tid framöver!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack