En man bygger en stad i miniatyr för sin frus hönor och det ser ut som att den är tagen ur en westernfilm - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man bygger en stad i miniatyr för…
Istället för att färga utväxten uppmanar den här frisören sina kunder till att stolt visa upp sitt gråa hår Den här killen har redan tagit studenten vid enbart 13-års ålder och är nu den yngsta studenten på sitt universitet

En man bygger en stad i miniatyr för sin frus hönor och det ser ut som att den är tagen ur en westernfilm

Av sofia
1.246
Advertisement

Ibland lyckas människors uppfinningsrikedom förvåna oss på de mest extravaganta och kanske till och med överdrivna former och sätt. Om du tycker att den perfekta gåvan till en fru eller flickvän är en juvel, en parfym eller en romantisk middag, är den man som vi nu ska berätta för dig om inte av den åsikten, med tanke på vad han har byggt och gett till sin fru.

Vad handlar det om? Jo, en miniatyrstad för höns! Du läste rätt, beväpnad med tålamod, byggkunskaper, verktyg och massor av uppfinningsrikedom, bestämde sig den här mannen för att det var dags att skapa en perfekt plats där alla hans frus hönor och kycklingar kunde få bo.

Hustrun till vår skickliga byggare äger många höns och har alltid velat ha en tillräckligt stor hönsgård för att rymma dem alla.

Vid första ögonkastet verkar det nästan som att man hamnat på uppsättningen av en westernfilm. De rustika träkonstruktionerna liknar faktiskt filmbyggnader.

Advertisement

Det finns ett hotell, ett kafé, en salong, en smed och till och med ett fängelse. Allt detta för att få kycklingarna och hönorna att känna sig bekväma och ge dem det utrymme de förtjänar för att kunna röra sig fritt från en del av sin ministad till den andra.

Byggnaderna är så realistiska och noggrant utformade att de nästan gör att man får lust att gå in.

Byggnaderna för kycklingar och höns har vårdats in i minsta i detalj och det har säkert kostat den omtänksamma uppfinnaren tid, pengar och hårt arbete. Resultatet var dock verkligen värt det arbete som gjordes och fick tusentals kommentarer och mycket uppskattning på nätet. Vem vet om även hönorna som bor i denna lilla kycklingstad har insett att de verkligen är väldigt lyckligt lottade!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack