8 små igelkottar blev föräldralösa och vägrar äta, men sedan börjar en katt ta hand om dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
8 små igelkottar blev föräldralösa…
Enligt experterna är gym en idealisk plats för virus och bakterier En rektor öppnar en frisersalong i skolan för att nå ut till elever med problem

8 små igelkottar blev föräldralösa och vägrar äta, men sedan börjar en katt ta hand om dem

Av sofia
10.550
Advertisement

Under alla omständigheter, till och med de mest negativa, verkar det som om naturen vet mycket väl hur man ska bete sig. När åtta små igelkottar plötsligt förlorade sin mamma på grund av en olycka, var ungarna plötsligt ensamma och övergivna. Deras öde tycktes nu vara förseglat, särskilt eftersom de vägrade ersättning både på fat och i spruta. Biträdande direktören för djurparken i Sadgorod, Ryssland, som tog emot de små igelkottarna, försökte stimulera aptiten hos dessa små taggiga vänner, utan att dock uppnå stora resultat. Sedan fick hon plötsligt en idé, hennes katt hade just slutat amma sina ungar och hon hade fortfarande mjölk... kanske kunde det fungera!

image: Youtube/RT

Fostermamman fungerade! Alyona Asnowinas katt hade just fått en kull och kvinnan fick idén att lägga de 8 stackars små igelkottarnas öde i händerna på sin katt. Det tog katten en liten stund att förstå hur hon skulle bete sig, efter några sekunder började igelkottarna, känna kattmammans värme och lukten av hennes mjölk och började äntligen äta.

image: Youtube/RT

Katten visade inga tecken på irritation, tvärtom låg hon ner och lät ungarna dricka hennes mjölk. De små igelkottarna var med katten i över en vecka, varefter de lärde sig att äta på egen hand. Katten fortsatte dock att vara tillsammans med dem och höll ett öga på dem hela tiden.

Advertisement
image: Youtube/RT

En ovanlig historia, mellan två djurarter som vi vanligtvis inte ser tillsammans. Naturen lyckas dock alltid överraska oss och röra oss på djupet när den bjuder på en föreställning som denna!

Tags: DjurKatterSöta

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack