En 2-årig pojke "pratar" med sin hund och skapar ett mycket underhållande scenario - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 2-årig pojke "pratar" med sin hund…
Ett tacksamhetsbrev till svärmödrar, en värdefull tillgång för barnbarnen En handikappad tjej lyckas inte hålla tillbaka tårarna efter att ha blivit offer för mobbning

En 2-årig pojke "pratar" med sin hund och skapar ett mycket underhållande scenario

Av sofia
6.773
Advertisement

Banden som skapas mellan ett barn och dess hund är verkligen något unikt och speciellt, en relation som ofta blir ett utbyte av sällskap, trygghet, lek och en stark känsla av kamratskap. Trots allt verkar våra fyrbenta vänner verkligen vara "specialiserade" på att ta hand om barnen i hemmet.

Detta bevisas av de många berättelser och otaliga episoder som handlar om hundar och barn. Söta och roliga situationer som man verkligen skulle kunna prata om i all oändligt. Här har vi beslutat att visa er en episod som är minst sagt underhållande. Huvudpersonerna i den här episoden är en mycket charmig 2 år gammal pojke vid namn Braxton och familjens husky, Boston. De är två goda vänner som inte missar chansen att ta sig en trevlig liten... pratstund ihop!

This is what you get when your Toddler realizes he can talk to the Husky 🙆🏼‍♀️ To purchase this video for media use visit http://video.storyful.com For Storyful Newswire subscription inquiries, please contact sales@storyful.com

Pubblicato da Alixandria Smith su Martedì 25 febbraio 2020

Sedan Braxton kom till världen har hunden inte förlorat honom ur sikte ett enda ögonblick. De tillbringar praktiskt taget all sin tid tillsammans och det är därför inte konstigt att båda har lärt sig något av varandra. Precis som man kan se på videon som lades upp av Alixandria Smith, barnets mamma, talar de två, trots att de är olika djur, samma språk!

Ända sedan Braxton fick höra sin husky yla har han förstått att detta är det perfekta sättet att kommunicera med honom på. De två har otroliga "konversationer" där de utbyter ylanden med varandra. Det är verkligen svårt att hålla sig för skratt när man ser videon på de två när de kommunicerar med varandra.

En underhållande episod som visar oss, om vi fortfarande behövde bevis på hur underbart bandet mellan en hund och ett barn kan vara. Omöjligt att motstå Braxtons skratt!

Advertisement

They’re seriously best friends.... only frustration for Braxton lately is that Boston can’t hold a hockey stick 😂

Pubblicato da Alixandria Smith su Sabato 26 ottobre 2019
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack