Den gulliga stunden då en katt "presenterar" sina ungar för sin vän som är en hund - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den gulliga stunden då en katt "presenterar"…
Dessa två bröder lagar skor innan de går till skolan för att kunna betala sin lunch och fortsätta sina studier En kvinna föder ett mycket speciellt tvillingpar - en av dem lider av Downs syndrom

Den gulliga stunden då en katt "presenterar" sina ungar för sin vän som är en hund

Av sofia
8.232
Advertisement

Många tror att katter och hundar inte kommer överens särskilt bra. Så pass mycket att denna typ av "möte" har gett upphov till ordspråk som handlar om just dessa två fyrbenta vänner / fiender.

Men är vi verkligen säkra på att det alltid finns en dålig relation mellan dem? Inte riktigt med tanke på de episoder, som vi ofta berättar, om stark vänskap och band som uppstår mellan exemplar av olika arter. Därför är det helt normalt för en katt, som är stolt över sina kattungar, att göra allt för att dela sin lycka med en mycket speciell vän!

En bild - eller en video - är ibland värd mer än tusen ord, och aldrig som i detta fall är detta uttryck passande. Detta är nog något som alla skulle hålla med om när de ser denna katt visa upp sina underbara ungar för en gammal bekant till henne. Det är just den här delen av berättelsen som är otrolig, kattens vän är en bedårande hund!

Titta bara på den här söta videon för att se när katten tillåter hunden att bli bekant med sina ungar. När hunden väl "hälsat", kliver katten åt sidan och tittar på medan hunden leker med kattungarna och roar sig sedan med att leka tillsammans med sin vän.

Även om det vid första ögonkastet kan se ut som att djuren skadar varandra, är det faktiskt tvärtom. De små slagen som de ger varandra med tassarna är i verkligheten ett sätt att leka på. Allt detta är mycket gulligt. Djur lyckas alltid överraska oss och ge oss lite ro även i de sorgligaste stunderna.

Nedan finner du länken till den söta videon som visar de två mycket speciella vännerna:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=88&v=OJdrBlN3T-M&feature=emb_logo

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack