18 bilder på människor som inte ville skaffa husdjur och som nu behandlar det som en familjemedlem - TittaPaVideon.se
x
18 bilder på människor som inte ville…
Eleverna överraskar sin cancersjuka lärare genom att organisera en julkör i hennes trädgård Bruden bestämmer sig för att fotografera ögonblicket då hon visar sin brudklänning för sin bror med Downs syndrom

18 bilder på människor som inte ville skaffa husdjur och som nu behandlar det som en familjemedlem

22 December 2019 • Av sofia
44.198
Advertisement

Det finns många människor som skulle vilja ha ett djur hemma, en hund eller en katt, men inte kan ha det eftersom de bor med sina föräldrar eller en partner som inte ens vill höra talas om att ha ett djur i hemmet. För mycket ansvar, för mycket smuts, "Jag gillar dem inte" eller "Jag hatar när de närmar sig och försöker slicka mig" - kort sagt, en omöjlig kamp. Ändå händer det minst lika ofta att många hjärtan smälter i det ögonblick som du dyker upp hemma med en liten valp räddad från gatan och det söta djuret välkomnas som en familjemedlem. Twitter-användaren Ruby publicerade bilder på sin pappa som "inte ville ha en katt" och som gav efter när han hörde katten jama för första gången. Idag har han mer än en och tar hand om dem som om de var hans barn. Bilderna har varit så framgångsrika att många andra användare har delat sina foton och berättat sina historier.

1. Detta är min man som "aldrig skulle släppa in en katt i huset!"

image: rumNroleplay

2. Det här är min pappa, han som "aldrig ville ha en katt" och som nu låter Lucas få se varje sak han handlar så att "katten ska kunna se vad vi har att äta hemma".

image: rumNroleplay
Advertisement

3. Det här är min pappa som inte ville ha en katt och som nu - 1) skyddar den från regnet och 2) bygger en bassäng till den

image: rumNroleplay

4. Min pappa som "hatar katter" och som nu visar hundvideor för sin katt

5. Den här lilla killen övergavs av sin mamma när han var bara 3 veckor gammal på vår bakgård. Jag sa NEJ. Jag förlorade dock och det här är sättet på vilket han somnar varje kväll när jag kommer hem från jobbet.

image: Needlesedge
Advertisement

6. Min pappa hatar katter, men varje helg ber han mig ta med mig Moose så att de kan titta på sitt favoritprogram tillsammans.

7. Det här är min mamma som håller 2 katter i famnen som hon självklart hatar. Jag har aldrig sett henne så lycklig

image: LisaCapri
Advertisement

8. Det här är min pappa med katten som han absolut inte ville ha

image: vespayik

9. Det här är min pappa, samma person som vägrade ta hem denna hund som hade blivit övergiven och som grät som ett barn när hon dog. Än idag besöker han hennes grav tre år senare.

Advertisement

10. Det här är min man som "hatar katter". Häromdagen hoppade den upp i min famn, men han tog den och sade "kom hit istället, hon vill inte ha dig"

image: Amy Gagnon

11. Min man som beskriver sig själv som "inte en kattperson" tillsammans med vår katt som avgudar honom

12. Min pojkvän är inte en person som gillar katter, har aldrig haft en och har aldrig tyckt om dem. Sedan flyttade han in med mig som är en kattälskare och nu tar han med sig SIN katt in i badrummet varje kväll för att spegla sig. Katten skulle aldrig låta sig bäras runt i huset med mig som den gör med honom!

13. Min pojkvän ville inte ha några husdjur, framförallt inte en katt. Denna bild är tagen 2 dagar efter det att vi skaffade vår första kattunge. Nu har vi 2!

14. Min pappa ville inte ens ha hunden...

image: Eithne Bailey

15. Min pappa ville inte ha varken katt eller hund hemma...

image: Zeze___

16. Det här är min farmor som "hatar katter" och som skedmatar dem med sardiner

17. Min pappa som "hatar katter"

image: Twitter

18. Min pappa skällde på mig när jag kom hem med en kattunge som jag räddat från gatan. Han gav mig 24 timmar för att göra mig av med den eftersom han "hatar katter" Några veckor senare kom jag hem till detta...

image: Twitter
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack