En häst kommer in i en okänd människas hus och ägaren bekräftar att hästen älskar att vara inomhus - TittaPaVideon.se
x
En häst kommer in i en okänd människas…
Den här familjen lämnar några godsaker till budbäraren som jobbar under julhelgen och han dansar av glädje när han upptäcker det 11 djur som som överraskat sina mänskliga vänner på morgonen med sina konstiga beteenden

En häst kommer in i en okänd människas hus och ägaren bekräftar att hästen älskar att vara inomhus

12 December 2019 • Av sofia
1.733
Advertisement

I staden Dunedin, Nya Zeeland, är grannsämjan verkligen mer närvarande än i andra städer. En häst vid namn Sharq vet detta mycket väl och vandrade skrupelfritt in i ett hus i sitt område, utan att ha blivit inbjuden. Sharq hade helt enkelt tagit sig ut från stallet och man vet inte exakt vilken väg han tog, men det som är säkert är att hästen hamnade hemma hos Doug Renoe, som publicerade händelsen på Facebook.
 


Doug och hans fann plötsligt en oväntad gäst hemma och mannen publicerade omedelbart ett meddelande på Facebook för att hitta djurets ägare: "Har någon i Highcliff tappat bort en häst? Den har kommit in i mitt hus och åt hälften av min middag och morötterna som min fru planterat i trädgården. Om ingen känns vid den, kommer vi att behålla den som husdjur."

Det här är inlägget där Doug söker information om den bortappade hästen

Trots att han hade tagit sig några friheter som oinbjuden gäst, fann Sharq någon som var villig att välkomna henne till sin familj, om det behövdes.

Tack vare inlägget på sociala medier hittades snart ägaren till Sharq, Ben Telfer-Hynes, som äntligen fick reda på vad hans häst hade gjort och var den hade hamnat. I själva verket blev Ben inte alls förvånad över att Sharq hade tagit sig in i mannens hus: "Han är en häst som älskar att vara inomhus. Inte undra på att han gick in hos den mannen."
 

Advertisement

Hästen fördes tillbaka till sitt hem utan några ytterligare oväntade vändningar, men historien om hans äventyr handlar om så mycket mer, den visar att i staden Dunedin, Nya Zeeland, är en främling bara en vän du ännu inte känner.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack