Amazon säljer att koppel för att kunna gå ut med hönor som finns i 5 olika färger och går att reglera - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Amazon säljer att koppel för att kunna…
WhatsApp slutar fungera och en son återupptäcker sin mamma som levde i samma hus som honom En riktig pappa är inte bara en som betalar räkningarna, men en person som sätter sin familj framför allt annat!

Amazon säljer att koppel för att kunna gå ut med hönor som finns i 5 olika färger och går att reglera

2.643
Advertisement

Vissa saker kanske inte anses vara nödvändiga föremål för alla människor, men vi vet att kreativiteten hos de som uppfinner saker som ska säljas idag inte har några gränser och, tack vare webb- och e-handel, kan vissa saker bli populära och virala även om det bara är på grund av att de får dig att le.

Det föremål vi nu ska prata om faller rakt in i denna kategori. Användbar i vissa situationer, samtidigt som den är rolig, ovanlig och kan få de som köper det att skratta!

via: Amazon
image: Amazon

Om du bor i ett hus med gård eller trädgård, har du förmodligen någon gång funderat över att skaffa höns. Dessa fåglar är mycket vanliga och om de är uppfödda på rätt sätt, kan de bli ett måste på bondgården.

Även om de är fåglar, kan de inte göra långa resor uppe i luften. Faktum är att de oftast förflyttar sig från en sida till den andra, genom att bara gå och det är just här som föremålet vi nu ska tala om kommer in i bilden.

När de är ute och går kan hönor utsättas för risker på traffikerade platser där de bland annat kan gå vilse. Vad kan man då göra? Precis som du gör med hundar, köpa ett koppel för att gå runt med dem på ett tryggt sätt är den bästa lösningen!

image: Amazon

Nej, vi är inte galna! Företaget Yesito har uppfunnit just detta, ett praktisk koppel med vilket vi kan gå ut med våra husdjur. Kopplet fästs i en sele som även dekorerats med en färgglad fluga, vilket kommer att ge ditt husjdur ett riktigt trendigt utseende.

Justerbart, bekvämt, slitstarkt och praktiskt: Så här beskrivs kittet för att ta med din höna på promenad på Amazonsidan där det säljs.

Advertisement
image: Amazon

En lista över fördelar som vi också bör lägga till är att vi säkerligen inte går obemärkta förbi. Det är omöjligt att inte synas när man går över gatan med stolthet med en färgglad kyckling klädd i fluga i handen!

Oavsett om det är rosa, lila, rött eller svart, är en sak säker och det är att inte bara hundar förtjänar att gå ut på promenad och det här roliga och originella påfundet bekräftar det ... Sedan kan man ju undra om hönorna sedan blir så glada över din uppmärksamhet att de börjar lägga fler ägg!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack