En hantverkare skapar badkar med hjälp av marinteknik... och resultatet är underbart - TittaPaVideon.se
x
En hantverkare skapar badkar med hjälp…
Mysteriet med de försvunna strumporna är äntligen löst - det är tvättmaskinens fel! Den kan verka som vilken häst som helst, men om du tittar noga kommer du att förstå varför den anses vara den vackraste i världen

En hantverkare skapar badkar med hjälp av marinteknik... och resultatet är underbart

22 Maj 2019 • Av sofia
4.063
Advertisement

Om vi bad dig att tänka på ett badkar, skulle du tänka på vad man brukar hitta i inredningstidningar och i våra badrum, vitfärgade och gjorda av keramik eller eventuellt metall eller akryl. Visst skulle nästan ingen tänka på ett träbadkar, ett material som vi sällan placerar i en fuktig miljö. Men Nathie Katzoff, NKwoodworking, är inte överens.

Denna begåvade Seattle-hantverkare har faktiskt arbetat länge inom marinteknik och är därför van vid att kombinera trä med vatten och det är just från den arbetslivserfarenheten som hans underbara badkar föds, unika i sitt slag.

Genom att använda bara högkvalitativt massivt trä och arbeta med all kunskap han lärt sig inom skeppsbyggnad lyckas Nathie Katzoff skapa dessa möbler som kombinerar skönhet med funktionalitet. Deras charm ligger i att de är en mötesplats mellan det gamla och det moderna, eftersom de använder ett traditionellt material som arbetas med avancerade tekniker.

Dessa badkar är utformade för att hålla länge trots användningen, precis som skrovet på ett fartyg är konstruerat för att motstå väder och havsvatten.

Advertisement

Allt började tack vare en vän som kände till hans förmåga att arbeta med trä och bad honom att bygga en trappa. Resultatet var så vackert att andra människor beställde möbler, tills hans kärlek till trä och vatten ledde till att han började bygga båtar.

Idag har Nathie Katzoff lämnat sitt båtjobb och arbetar heltid på sitt företag, NKwoodworking, som producerar trämöbler. Hans badkar är inte vanliga enkla badkar, utan verkliga konstverk, som lyckas omvandla ett badrum till en miljö med unik charm.

Tags: KonstHantverk
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack