Efter skilsmässan väljer den här kvinnan att förändra sitt utseende och resultatet är fantastiskt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter skilsmässan väljer den här…
Sanningen står på egna ben, lögnen kan bara stå upp om den hittar något att luta sig på 18 sexiga läkare som garanterat skulle få ditt hjärta att slå fortare om du träffade på dem på sjukhuset

Efter skilsmässan väljer den här kvinnan att förändra sitt utseende och resultatet är fantastiskt

4.822
Advertisement

En av de första sakerna en kvinna gör när hon söker förändring är att klippa håret, byta frisyr eller färg, kort sagt, ändra sitt utseende. Det är ett sätt som vilket annat att bearbeta en händelse och att få en knuff för att starta ett nytt kapitel. Bland de mest traumatiska händelserna som en person kan gå igenom ligger utan tvekan en skilsmässa på första plats, ofta även efter att ett helt liv spenderats tillsammans. Här är Vickis berättelse.

Efter 44 års äktenskap var denna kvinna plötsligt singel igen. Först kände sig Vicki förlorad och ensam, men hon förlorade inte hoppet och bestämde sig för att kontakta en stylist och "image consultant" vid namn Christopher Hopkins. Efter att ha bokat en tid hos "The Makeover Guy" -programmet begav hon sig till salongen, säker på att Christopher skulle kunna hjälpa henne att återigen känna sig underbar och önskvärd.

Innan behandlingen påbörjades berättade Vicki för tv-personalen som intervjuade henne att hon inte varit singel sedan hon var 18 år. Bara själva tanken på att börja om igen gjorde henne rädd. Tanken på en ny "första dejt" med någon efter så pass lång tid gjorde henne orolig och hon undrade vad en annan människa skulle kunna tycka om henne.

"Doktor" Hopkins förstod kvinnans sorg och oro och bestämde sig för att inte begränsa sig enbart till frisyren utan istället att göra en fullständig förvandling från topp till tå. Efter att ha arbetat på topparna, nyanserna på färgen och sminkningen var Vicki i slutändan nästan oigenkännlig. Återigen har trollkarlen Christopher lyckats få någon att känna sig vacker igen både på insidan och utsidan.

Inom några timmar satt på samma stol där en nyskild kvinna som var tårögd just suttit, nu istället en fantastisk varelse, glad, ljus och med större självförtroende. Christopher har bara plockat fram något som hade glömts för länge sedan och det räckte med ganska lite för att ge Vicki ett leende tillbaka och med det också ett nytt hopp för sin framtid. Detta är bara ett litet exempel på kraften i att må bra och känna sig tillfreds med sig själv, återupptäcka sin charm och kvinnlighet. Se själv den otroliga förvandlingen av Vicki.

Tags: MärkligtSmink

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack