En vis kvinna klagar inte utan söker efter den förändring hon behöver - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En vis kvinna klagar inte utan söker…
Kärleken vi känner gentemot våra barn är den renaste och mest ärliga som finns Vilken är din favoritfärg? Det här är vad den avslöjar om din personlighet

En vis kvinna klagar inte utan söker efter den förändring hon behöver

Av sofia
579
Advertisement

Ibland tenderar kvinnor att reagera på tidens gång genom att klaga, till en början marginellt och lätt, sedan med alltmer övertygelse och bitterhet. Att klaga är dock slöseri med tid, det finns mycket kvar att lära sig och mycket tid kvar för att kunna förverkliga sina drömmar.

De som väljer en mer proaktiv, dynamisk och positiv attityd är utan tvekan kloka. De är de kvinnor som berättar sanningen med medkänsla, som har övergivit ungdomens vrede, som en sliten och oanvändbar klänning.

Kloka kvinnor ser tillbaka utan agg eller smärta och går beslutsamt mot framtiden, väljer vägen intuitivt och låter sitt hjärta visa vilken väg som ska följas. De har många goda egenskaper, men dessa 13 regler enar alla kloka kvinnor.

image: maxpixel
 • 1. Kloka kvinnor lever inte ett liv gjort av klagomål på vad de avskyr eller det som irriterar dem: de ändrar det och agerar aktivt för att den omgivande verkligheten uppfyller dem.
 • 2. Kloka kvinnor är djärva, de fruktar inte de utmaningar som framtiden håller för dem: de vet att det alltid kommer att finnas något att lära sig, det vill säga nya möjligheter att bli andligt berikad.
 • 3. Kloka kvinnor har gröna fingrar och älskar djur: deras kärlek till livet involverar hela skapelsen, och de  upplever beundran för naturen och finner frid i den, som i en mammas famn.
 • 4. Visa kvinnor litar på sin intuition och respekterar andra och uppmuntrar dem att följa sin egen: genom att vara medvetna om sin egna andlighet känner de av saker innan de rationellt förstår den goda naturen av saker och val.
 • 5. Kloka kvinnor tar några minuter varje dag för att reflektera och meditera, eftersom det hjälper dem att upprätthålla bandet med sitt inre själv och inte förlora sin väg och på så sätt slappna av i sinne och kropp.
 • 6. Kloka kvinnor är redo att strängt försvara det de tror på och som de anser är viktigt: de känner till det sanna värdet av saker och tvekar inte att slåss för att skydda det.
 • 7. Visa kvinnor låter sig styras av hjärtat, både i den meningen att det är hjärtat som visar dem det bästa valet att ta och för att de tack vare sin goda anda bara drar till sig andras bästa.
 • 8. Kloka kvinnor talar sanning med medkänsla, för de vet att sanningen ibland kan skada, men de har en moralisk skyldighet att belysa mörkret.
 • 9. Kloka kvinnor lyssnar på sina kroppar: det är normalt att de genom meditation utvecklar en tydligare uppfattning om sin kropp, som de respekterar och bryr sig om.
Advertisement
image: maxpixel
 • 10. Kloka kvinnor älskar att improvisera och leka, för på detta sätt uttrycker de barnet i sig, den renaste och mest äkta essensen av deras väsen.
 • 11. Kloka kvinnor bönar och ber inte, utan förklarar och övertygar tack vare sanningen i deras ord och deras gärningar.
 • 12. Kloka kvinnor skrattar, alltid och tillsammans med andra, för att de känner till skrattets överväldigande och smittsamma kraft och vet att det är det bästa vapnet mot negativitet, ilska och sorg.
 • 13. Kloka kvinnor njuter av varje ögonblick av livet med enkelhet, eftersom de är medvetna om att varje ögonblick kan ge glädje och lycka, det räcker med att veta hur man ska se på något och förstå det.

Kloka kvinnor är de som kan förändra världen, för att de har allt som krävs för att göra det. Så sluta klaga på dina fel, på andras eller världen som inte förstår eller förtjänar dig. Välj att vara klok och utnyttja din tid på bästa sätt för dig och för andra.

Tags: KvinnorPsykologi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack