Lär dig att inte klaga och istället vara tacksam för det du har, enbart då kan du säga att du har uppnått andlig mognad - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Lär dig att inte klaga och istället…
Enligt traditionen har en gudmor och en gudfar en viktig roll i ett barns liv - detta är deras uppgifter Man bör aldrig ångra att man har älskat intensivt, även när relationen sedan inte har fungerat

Lär dig att inte klaga och istället vara tacksam för det du har, enbart då kan du säga att du har uppnått andlig mognad

Av sofia
1.555
Advertisement

Lär dig att vara tyst, att inte klaga och visa alltid tacksamhet för det du har uppnått eller fått. Endast på detta sätt kan man nå det som kallas andlig mognad. Du är andligt mogen när du går med på att göra misstag, lär dig att be om ursäkt och inte leker med sådant som är viktigt, när du inser att någon behöver hjälp och du genast försöker hjälpa till. Du är andligt mogen även när du inte uppmuntrar andra till att hämnas och letar efter det bästa sättet att läka dina sår på.

Den andliga mognaden tillåter oss även att vara mer selektiva och förstå att det finns få personer vi kan räkna med och gör oss till goda vänner, som är empatiska utan att vilja ha något i gengäld.

Att vara andligt mogen betyder också att man inte längre dömer andra efter utseendet, att man inte längre mäter andras smärta efter sin egen skala, inte lägger sig i andras val, utan istället respekterar dem.

Andlig mognad är den status som gör att vi kan njuta av att vara ensamma för att fördjupa oss i ett ögonblick av djup frid och anknytan med vår egen själ.

Hur utvecklas man andligt?

image: pexels

Efter en tröttsam resa, med upp och nedgångar och hinder man övervunnit med sin egen styrka. Andlig mognad uppnås när man lär sig att älska sig själv, att känna sina gränser utan att hata dem när man får onödiga skuldkänslor, när man förlåter sina egna misstag och använder sin energi till att lösa saker, när man börjar att be inte bara för sig själv, men framförallt för andra människor.

Att utvecklas andligt leder oss bort från negativa människor och gör att vi inte längre tror på falska löften, inte avundas andra, utan bara strävar efter att förbättra oss själva och tacka för den enorma gåva som livet är.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack