11 tecken på att du är tillsammans med en bra man, det vill säga "den rätte" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
11 tecken på att du är tillsammans…
Plantera ett staket istället för att bygga ett staket, det här är fördelarna du inte förväntat dig Innan den flyger tackar denna gigantiska kondor sin räddare. Det här videon är förvånansvärt gullig

11 tecken på att du är tillsammans med en bra man, det vill säga "den rätte"

1.409
Advertisement

Man vet att kärleken precis som turen är blind, men ibland skulle det vara bra att kunna se bättre för att undvika att  stöta på de mest uppenbara felen. För att slippa trösta en vän med ett brustet hjärta ännu en gång eller att själva vara den som söker tröst hos någon som ni kan ösa ur er kärlekens smärta hos, så skulle det vara användbart med en instruktionsbok som varnade oss för vilka män som bör undvikas och istället leder oss mot de bästa kapen.

Även om man bör ta risker i kärlek så är det möjligt att minska risken om man håller dessa 11 tydliga tecken på en "bra" man i minnet.

  1. Han får dig att känna dig vacker på insidan och på utsidan - En bra man vet hur han ska locka fram känslan av att vara jätte vacker i en dig på alla sätt och få dig att känna dig som att du är oumbärlig.
  2. Han är en inspirationskälla - En bra man kommer att ha en stark personlighet som styr dig mot att bli en bättre person.
  3. Är ett stöd för det mesta - En bra man inser vikten av att vara solidarisk och tillmötesgående, erbjuder dig stöd och skydd när situationen kräver det.
image: pixabay

4. Försöker alltid att bättra sig - En bra man är inte arrogant även om han vet att han är intelligent jobbar han konstant för att bli bättre.

5. Han får dig att känna dig skyddad och säker - Det är din mans plikt att få dig att känna dig bekväm och säker. En god man försvarar alltid sin partner.

6. Värderar även de små sakerna - Hålla upp dörren, dra ut stolen, hjälpa till med hushållssysslorna är alla klara tecken på en bra man.

7. Är ärlig och tillgänglig - En bra man ljuger, luras och stjäl inte, speciellt inte mot den som han älskar mest i hela världen.

Advertisement
image: maxpixel.net

8. Är aldrig stötande mot dig - En bra man är aldrig stötande mot sin partner och aldrig våldsam. Istället använder han sitt intellekt för att lösa konflikter.

9. Han backar upp dig med hela sitt hjärta - Din man kommer aldrig att försumma dig, inte ens i de allra svåraste situationerna.

10. Han jobbar för att vinna och behålla ditt förtroende - En bra man vet att tillit är något man måste förtjäna och som inte bör tas för givet.

11. Han sätter dig på första plats i alla situationer - I de flesta fallen är en bra man altruistisk och sätter sin partner först.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack