De får samtalet under matchens höjdpunkt: de kroatiska brandmännens reaktion har blivit viral - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De får samtalet under matchens höjdpunkt:…
16 personer som kanske inte borde ha gått till frisören den dagen 10 förvånande sätt att använda Vodka på som ni aldrig hade kunnat gissa

De får samtalet under matchens höjdpunkt: de kroatiska brandmännens reaktion har blivit viral

Av sofia
2.457
Advertisement

De som är fotbollsälskare vet att man inte kan missa sitt favoritlags match för allt i världen. När det sedan handlar om landslaget så tar man till och med ledigt för att kunna se den.

Inte ens de kroatiska brandmännen som var i tjänst den dagen ville gå miste om något när Kroatien hade chansen att komma i semifinal. Just när matchen var som bäst går larmet. Brandmännens reaktion får ni bara inte missa!

Brandmännen på stationen i Zagabria följer matchen som är avgörande för att komma i semifinal. Något man inte får missa.

Plötsligt, just när matchen höll på att avgöras och det kroatiska laget får sin stora chans så går larmet. Hur fort det går för de kroatiska brandmännen att komma upp från stolarna och komma i brandbilen är imponerande!

Det bör verkligen sägas: när plikten kallar måste man svara!

Brandmännen vet mycket väl hur viktigt deras jobb är. Inget får vara viktigare än att hjälpa sin nästa, självklart inte ens en viktig match såsom den de tittade på.

Det bör dock sägas att när det hela lugnat ner sig så kunde en del brandmän som blivit kvar på stationen inte låta bli att kika lite...och inte heller kontrollera sig när det stod klart att Kroatien skulle ha gått till semifinal.

Missa inte klippet som blivit viralt i samband med fotbolls-vm 2018.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack