10 praktiska och geniala idèer för att organisera ditt garage - TittaPaVideon.se
x
10 praktiska och geniala idèer för…
18 enkla och billiga förslag på hur man kan underhålla barnen...utan att behöva ta till digital teknologi Sminkets magiska effekt: en sminkös hjälper kvinnor med estetiska problem...med ett slående resultat

10 praktiska och geniala idèer för att organisera ditt garage

05 Juli 2018 • Av sofia
2.596
Advertisement

Ägnar du dig åt gör-det-själv projekt? Tycker du om trädgårdsarbete? Gillar du utomhus sporter såsom fiske och cykling? Då finns det risk för att ditt garage är något rörigt och fullt av verktyg. Hemligheten är att undvika att saker hopar sig genom att organisera sina utrymmen väl.

Vi föreslår här 10 sätt att organisera saker som man ofta har i ett garage på ett effektivt sätt.

1. Cykelhållare

image: homedit

Istället för att ställa cykeln mot en vägg och riskera att den konstant ramlar på andra saker och skapar en domino-effekt så tipsar vi dig om att hänga upp den på väggen med hjälp av en praktisk liten möbel. Du kan till och med klämma in en hylla för hjälmen.

2. Köksmöbel

image: nextluxury

Vanliga köksmöbler är utmärkta som förvaring för hålla ordning bland verktygen till dina gör-det-själv projekt. Att införskaffa en till garaget skulle kunna vara en utmärkt lösning för att få mer utrymme.

Advertisement

3. Verktygshållare

image: woodgears

Kanske inte den billigaste. Om du är lite händig kommer här tre förslag på hur man kan organisera sina verktyg. Det första, som du ser på bilden ovan, består av en enkel trähängare som ger stöd och håller ordning på dina tänger.

Med en lite kraftigare struktur, som den här ovan, kan man förvara borrar och deras insatser.

image: chezlarsson

Annars kan du införskaffa en håltavla som är skapad just för att organisera verktyg av liten och mellan storlek genom att fördela dem på olika höjder som är enkla att reglera.

Advertisement

4. Hållare till sopborstar

Sopborstar, krattor, spadar, det är smartast att förvara stående allt som har ett långt skaft. Ett förvaringssystem som har cylinderformade hållare som den du ser på bilden, fyller säkert en större funktion än den klassiska högen av skaft som står lutade mot varandra i nåt hörn.

5. Fiskespön

image: top-samodelki

Även denna angående pinnar, om du tycker om att fiska så äger du säkert mer än ett fiskespö. En möbel med hål i som är ca 80 centimeter hög kan förvara upp till 18 stycken fiskespön på ett väldigt litet utrymme.

Advertisement
image: top-samodelki

6. Burkar

image: chezlarsson

Vi råder dig till att förvara små föremål såsom skruvar och spik sorterade efter sort och storlek i genomskinliga burkar. Att fästa burkarna i locket under en hylla kan vara en lösning för att ha allting tillgängligt.

Advertisement

7. En hållare för band och snören

För att undvika att tappa bort snören och band i någon rörig låda så kan du trä dem på en lång rulle. Fäst sedan en metallskena med såg i ena änden längs med kanten på hållare så kan du på ett snabbt och praktiskt sätt använda dina band.

8. Återvunna klädhängare

image: homedit

Om du har dubbletter av dina skiftnycklar så kan du förvandla dem till klädhängare som passar bra i ett garage.

9. Mobilhållare

image: takprosto

När man jobbar i garaget är det kanske inte den bästa lösningen att ha en telefon som laddar på bordet, eller ännu värre, liggandes på golvet. Genom att använda en gammal jeansficka kan du hänga upp den på sin egen kontakt och behöver därmed inte längre oroa dig för att råka kliva på den eller smutsa ner den.

10. Ett litet hörn för förfriskningar

Slutligen råder vi dig att skapa ett utrymme med en liten möbel som kan förvara eventuella förfriskningar, med någon dryck och ett litet matbord. Efter en hård dags arbete förtjänar du det verkligen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack