Idéer för att dekorera trädgården med "göra det själv projekt" och nästan utan kostnad - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Idéer för att dekorera trädgården…
Fler än 20 tricks med buntband som kommer att förändra ditt liv Efter tre månaders intensivvård kommer lillebror hem: överraskningen är för syskonen så hjärtknipande

Idéer för att dekorera trädgården med "göra det själv projekt" och nästan utan kostnad

Av Linda Solari
2.398
Advertisement

Dekorera och inreda trädgårdgården kan vara mycket dyrt, så många väljer att göra det själv. Det finns otaliga idéer för att skapa något trevligt att sätta i en grön hörna, eller för att göra fint på matplatsen. I den här artikeln har vi samlat några tips, som kan förverkligas på ett enkelt sätt och är nästan gratis.

1. Låt utrymmet i mitten på en kruka vara tomt för att kunna placera ett ljus och en skyddande glaslykta. En sån romantiskt atmosfär!

2. En trädgårdslykta? Lite för enkelt, skapa den från en blomvas!

Advertisement

3. Numret på din adress kan skrivas på en liten svart tavla med fantasifullt typsnitt. Det kommer att se kreativt ut redan under välkomnandet!

4. En låda som har skapats med brädor, målade och dekorerade med en svart tavla.

5. Ett trevligt sätt att använda perforerade betongblock: förutom att skapa stöd för en bänk, är de också utmärkta behållare för plantor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack