Den här kvinnan avslöjar för sin svärmor att hon är gravid och hennes reaktion är helt otrolig

av sofia

02 April 2024

Den här kvinnan avslöjar för sin svärmor att hon är gravid och hennes reaktion är helt otrolig
Advertisement

När du bestämmer dig för att utöka din familj, för att sätta ett nytt liv till världen, kommer ögonblicket oundvikligen då du måste avslöja de glada nyheterna för dina nära och kära. För det mesta berättar man redan när man är gravid och att dela så viktiga, känsloladdade nyheter är alltid en "speciell" händelse.

Det är ett faktum att inte alla reagerar likadant på en så stor förändring som ankomsten av en ny varelse, skapad i sina föräldrars avbild. Därför finns det många olika sätt att förmedla denna viktiga nyhet på. En blivande mamma valde att filma det ögonblick då hon avslöjade för sin svärmor att hon var gravid, och svärmors reaktion var verkligen unik!

En överraskning som verkligen spred lycka"

En överraskning som verkligen spred lycka"

@_jahfitness _jahfitness/Instagram

Det är nästan självklart att ju närmare du är den person som du tänker avslöja att du är gravid för, desto mer entusiastisk reaktion kan du förvänta dig.

I den här berättelsen visste mannen redan om sin frus graviditet och stunden var kommen då de skulle avslöja den stora nyheten för hans mamma. Kvinnan i fråga är dock känd för att  sina starka och positiva reaktioner samt för sin sprudlande karaktär. Låt oss säga att hennes reaktion minst sagt levde upp till den gravida kvinnans förväntningar.

Av denna anledning bestämde hon sig för att filma henne med sin mobiltelefon medan hon gav henne en liten avslöjande present. I paketet, perfekt förpackat, hade den gravida svärdottern bestämt sig för att gömma ett föremål som omisskännligt skulle ha förmedlat det hon hade att säga på bara några ögonblick. Låt oss ta en titt på exakt vad som hände när svärmodern öppnade det lilla paketet.

Advertisement

Videon som visar svärmorns otroliga reaktion

En liten presentpåse från vilken lite rött silkespapper sticker ut. Kvinnan fortsätter som vi ser i videon att prata med den unga kvinnan medan hon är på väg att öppna sitt paket, hon är redan glad även om hon inte har någon aning om vad som väntar henne. Sedan tar hon helt bort det röda silkespappret och tittar ner i påsen: "Herregud, vad är det här?!", hör vi henne utbrista.

Hon har redan förstått så klart, men studsar plötsligt ut i ett annat rum och verkar för en kort stund söka tillflykt i det som ser ut att vara ett vardagsrum. Inledningsvis är hennes tonfall lågt och lugnt, men så småningom kan hon inte längre hålla sig och hennes eufori tar över: "Vad i helvete är det här? Vad fan är det här!", upprepar kvinnan hela tiden i ett crescendo av hysteriska skrik.

"Nej, nej, nej, vänta lite!", fortsätter svärmodern och blir mer och mer exhalterad, för att till slut plocka fram föremålet som utlöste alla dessa känslor ur påsen: det är ett graviditetstest. Sedan börjar kvinnan börjar rota igenom sin väska i ett frenetiskt sökande efter sina glasögon och hittar dem till slut.

När hon väl får på sig dem fyller hennes glädje hela rummet: testet är positivt, hennes svärdotter är definitivt gravid! I bakgrunden hör man den gravida kvinnan skrata medan hennes svärmor börjar skrika och jubla medan hon rör sig fram och tillbaka. Till slut kramar kvinnan sin svärdotter i ren entusiasm och kunde inte vara lyckligare. Videon slutar med att svärmor fortfarande är i extas. Har du någonsin sett en vackrare reaktion än så här?

Advertisement