En mamma gråter över sin bortgångne son, men titta på vad den vita ballongen gör... - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma gråter över sin bortgångne…
Så här gör dem i Japan för att undvika problema med rullstolsburna personer Pappan hjälper valpen att komma ner... Men när ni ser katten så kommer ni att skratta!

En mamma gråter över sin bortgångne son, men titta på vad den vita ballongen gör...

Av Sabrina d'Andrea
4.276
Advertisement

När denna familj som bor i Filipinerna förlorade den lilla Trebby så var det väldigt svårt och sorgset för familjen. Men under hans begravning så hände någonting otroligt.

En av de vita ballongerna som omgav den lille pojkens kista lossnar från altaret och kommer emot mamman. Och det ser nästan ut som om den ger henne en kram! Det kanske finns en logisk förklaring till allt det här, men det är i alla fall väldigt fint att se på och miljontals personer över hela världen har berörts av denna video. 

It's been 40 days baby since ng bakasyon mo with papa god, miss na miss kana ni mamy 󾌹 thank u for the hugs and kisses, for the pure sincere genuine LOVE 󾌯 i love you sobra damok mamy, alam mo yan 󾌯󾌹󾍂 #hastalavista#onelastHUG

Pubblicato da Joy Ganda Vibar-Alamares su Domenica 1 novembre 2015
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack