Hon spenderar 12 500 för att behandla sin katt, men den slutliga diagnosen är mycket märklig: "Den är bara konstig"

sofia

18 Februari 2023

Hon spenderar 12 500 för att behandla sin katt, men den slutliga diagnosen är mycket märklig:
Advertisement

Många människor bestämmer sig för att öppna dörrarna till sitt hem och sitt hjärta för ett husdjur, kanske genom att adoptera ett och rädda det från ett nästan säkert sorgligt öde på ett härbärge. Våra fyrbenta vänner vet ofta hur de ska göra för att lysa upp våra dagar, men det är ävan sant att hanteringen av en annan levande varelse inte alltid är någon dans på rosor. Det kan ofta hända att en katt eller hund behöver specifik medicinsk vård och som du säkert vet är kostnaderna för en veterinär inte direkt billig. Tjejen i den här berättelsen betalade till exempel hela 12 500 dollar för sin söta lilla katt. Synd bara (eller som tur är!) att djuret mådde bra!

via News18

Advertisement

Abigail Laker är en 23-årig tjej som har gett ett välkomnande hem och all sin kärlek till Moose, en mycket speciell svart kattunge. Kattungen verkade vara en katt som många andra, förvisso väldigt söt och rar, men precis som många andra. Abigail upptäckte snart att så inte var fallet och att det var något konstigt med djurets andning. Orolig för sin katts hälsa tog den unga kvinnan henne till veterinären: "Först insåg jag inte att det var något problem. Jag tog henne till veterinären för att få henne steriliserad och veterinären märkte att hon andades snabbt, så de frågade mig om hon vanligtvis gjorde det och att det kunde vara något allvarligt."

Fram till den tidpunkten hade Abigail inte övervägt möjligheten att hennes katt kunde vara allvarligt sjuk, men efter att ha pratat med veterinären började hon lyssna på Mooses onormala andetag: "Ibland tog han 80 i minuten." minns tjejen och att hon skulle ha varit tvungen att ta katten till veterinären om andetagen hade nått 100 per minut.

Efter flera månaders tester och mycket pengar spenderade på veterinärvård (cirka 12 500 dollar!) var svaret från läkaren ganska enkelt: Moose är bara en lite konstig kattunge! " Veterinären sa att de hade genomfört alla tester de kunde och att Mooses andning inte hade någonting att göra med hans hjärta eller lungor och det förmodligen bara var en beteendemässig sak", bekräftade hon. Som det verkar är Moose bara en katt som har bestämt sig för att flåsa.

Naturligtvis, är det att upptäcka att ditt husdjur är vid perfekt hälsa en nyhet som alla vill höra ... synd bara att de kom fram till det efter att hon betalat det blygsamma priset på över tio tusen dollar!

Advertisement