De låter sina bröllopsgäster betala 3£ för varje tårtbit och ber om pengar från en gäst som tagit två bitar - TittaPaVideon.se
x
De låter sina bröllopsgäster betala…
En stolt pappa hyllar sin 14-åriga son som arbetar på en snabbmatsrestaurang hela dagarna men blir överöst av kritik En autistisk kille fyller 15 år, men har inga vänner:

De låter sina bröllopsgäster betala 3£ för varje tårtbit och ber om pengar från en gäst som tagit två bitar

09 Oktober 2021 • Av sofia
1.028
Advertisement

Bröllopsdagen är en av de viktigaste i ett pars liv. Efter ceremonin och bröllopsmiddagen är man officiellt gifta, sammanlänkade av ett band uppbyggt på förtroende och ömsesidig kärlek som går långt bortom enkel omtanke. Kort sagt, måste allt vara perfekt i detta mycket viktiga ögonblick och detta gäller även gästerna, som dock inte på något sätt är tvugna att acceptera alla konstiga krav från brudparet. Tänk dig att det faktiskt finns brudpar som har skickat betalningspåminnelser till sina bröllopsgäster för att de ätit en extra tårtbit. Otroligt men sant!

via: Reddit

Den absurda historien publicerades anonymt på Reddit, där man i detalj kunde läsa historien om paret som hade gift sig och hade organiserat sin bröllopsmiddag på ett minst sagt annorlunda sätt. Varje gäst hade officiellt rätt till endast en tårtbit och var tvungen att betala cirka 3,66 pund för att få äta den. Varje extra skiva eller undantag från regeln betalas extra Paret bestämde sig, efter mottagningens slut, för att skicka ett privat meddelande till en gäst som inte hade ätit en, utan två tårtbitar.

"Hej, vi tittade på inspelningen från övervakningkamerorna på restaurangen och märkte att du ätit två bitar av bröllopstårtan. Kan du skicka oss 3,66 pund så snart som möjligt? Tack!" Detta är texten i det absurda meddelandet som en av de få gäster som "vågat" ta en extra bit av tårtan och trodde att han skulle komma undan med det fick. Men det gick inte direkt som han hade tänkt sig, han förväntade sig garanterat inte att få ett sådant meddelande.

Självklart lade gästen i fråga ut sin berättelse på Reddit för att försäkra sig om att det inte var han som var "problemet" utan att det kanske var brudparet som överdrev lite med den här historien om avgiften för tårtbitarna. Det var redan ett konstigt val att ta betalt för en skiva, som tilldelades varje enskild gäst för en blygsam summa på 3,66 pund, men att låta någon som tog två skivor betala dubbelt var riktigt galet. "Några av gästerna som tog två skivor blev verkligen besvikna över den här historien, när jag fick det meddelandet ringde jag paret direkt, men det gick inte att få dem att ändra åsikt. "

Det säger sig självt att de allra flesta som läste berättelsen som publicerats av mannen tog hans parti och tyckte att det gifta parets agerande var alldeles vansinnigt. Hur skulle du ha reagerat om du hade fått ett sådant meddelande?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack