Hon räddar två duvor från gatan och spenderar mer än 4000 £ om året på deras garderob - det är som om de vore hennes barn - TittaPaVideon.se
x
Hon räddar två duvor från gatan och…
En katt bär vigselringarna till altaret i eleganta kläder - resultatet är riktigt roligt Hon blir gravid vid 62-års ålder trots att hon är i klimakteriet och har en steril man:

Hon räddar två duvor från gatan och spenderar mer än 4000 £ om året på deras garderob - det är som om de vore hennes barn

25 September 2021 • Av sofia
1.195
Advertisement

För våra husdjur är vi villiga att göra vad som helst. Oavsett om det rör sig om en katt, en hund eller en sköldpadda kommer de alltid att vara en del av vårt liv. Men tänk om det var... en duva? För en kvinna i England är hennes två duvor lika viktiga som vilket annat husdjur som helst. För att visa dem all sin kärlek lägger kvinnan ut tusentals pund varje år på sina två fåglar. Nu har kvinnan och hennes två små vänner blivit kända för sitt omisskännliga mode eftersom de två duvorna har en egen garderob med designerkläder. Det här är historien om hur denna ovanliga vänskap föddes...

Meggy Johnson, en ung tjej från Louth, Lincolnshire, har tagit hand om två små fåglar vid namn Sky och Moose, efter att ha hittat dem på gatan på vägen hem. De två små fåglarna hade övergivits av sin mamma eller med största sannolikhet överlevt en attack av rovdjur.

Den tjugotre år gamla tjejen plockade genast upp dem och såg efter dem med all kärlek i världen. För att hjälpa dem att äta och dricka och ersätta den naturliga mammans måltider, matade Meggy dem med ett litet sugrör dygnet runt i hela sex veckor. Så småningom var de två duvorna i perfekt fysisk form och övertygade om att Meggy var deras nya modersfigur. Dessutom har de två fåglarna blivit perfekta husdjur mot alla odds och svarar när Meggy ropar på dem.

Dessutom ville Meggy visa sin enorma kärlek till dessa två små varelser genom att ge dem alla tänkbara bekvämligheter. "Sky och Moose har sitt eget sovrum som även är det utrymme där de kan leka och klättra. De har också en garderob var och lever faktiskt ett liv i lyx", berättar Meggy på sociala medier.

Man kan faktiskt tala om lyx med tanke på att de två fåglarna i garderoben har cirka 17 plagg var och att ett kostar mellan 25 och 30 pund. Inte direkt billigt!

Advertisement

"Deras kläder är estetiskt vackra, men de har också en praktisk funktion eftersom de fångar upp deras avföring för att alltid hålla rummet rent!" tillägger Meggy. ”När jag lämnar huset tar jag dem alltid med mig och fäster dem i ett litet koppel för att låta dem flyga säkert. De skulle inte överleva i naturen, så jag ser alltid till att inget obehagligt händer dem eller att de inte flyger för långt bort” avslutar flickan entusiastiskt.

💕🐦 SKY & MOOSE

Pubblicato da Meggy Johnson su Sabato 24 luglio 2021

Under deras promenader kan det faktiskt hända att man ser Sky klamra sig fast vid sin mattes axel på ett helt naturligt sätt. För sina två små husdjur spenderar Meggy dessutom mellan 300 och 400 pund i månaden, en kostnad som tjejen är stolt över med tanke på sin kärlek till de två små varelserna.

🌍❤️🐦

Pubblicato da Meggy Johnson su Domenica 12 settembre 2021

En mycket ovanlig vänskap kan man ju säga!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack