Fotografen försvinner med bröllopsbilderna - brudparet anmäler honom och får en ersättning på 22 000 £ - TittaPaVideon.se
x
Fotografen försvinner med bröllopsbilderna…
De retar honom för att han är vaktmästarens son, men han kommer in på 9 prestigefyllda universitet och visar verkligen att det bara är fördomar Älskade husdjur - 15 bilder av husdjur som verkligen blivit en del av familjen

Fotografen försvinner med bröllopsbilderna - brudparet anmäler honom och får en ersättning på 22 000 £

16 September 2021 • Av sofia
1.021
Advertisement

I en värld där bilder ofta är viktigare än händelser innebär ett bröllop utan foton att man inte kommer att kunna minnas den bästa dagen i sitt liv ordentligt. En fotograf dömdes i Provincial Court i Surrey, ett län i sydöstra England, till att ersätta ett brudpar med 22 000 pund 6 år efter deras stora dag. Extremt höga böter för en irreparabel skada.

via: CBC News

Kaman och Ramandeep Rai anlitade Bal och hans företag, Elite Images, för att fotografera och filma deras bröllop som ägde rum i juni år 2015. Fotografen fick 8 500 pund betalt för sitt arbete utöver att ha deltagit både vid ceremonin och firandet.

Synd bara att de aldrig fick varken bröllopsfoton eller någon film. ”Fotografen försvann plötsligt”, sa Kaman Rai ”trots att vi försökte kontakta honom genom att ringa eller söka upp honom i studion. Vi "trakasserade" hans telefonsvarare och bombade honom med e-post men utan resultat." "

Det är många som låtsas vara ”bröllopsfotografer”, men det är ett komplicerat yrke som kräver att man är kunnig och professionell. Bröllopsfotografens yrke är extremt krävande. Det rör sig om porträtt, dokumentärfotografering, stilleben, reklam och arkitekturfotografi allt i ett. Med andra ord måste du känna till och behärska många olika områden inom fotografering.

Egenskaper som Bal uppenbarligen saknade, som spelade detta brudpar ett elakt spratt och inte bara dem, utan även fem andra brudpar. Alla betalade utan att någonsin ha fått sina album. Av denna anledning var domstolen särskilt strikt med att fastställa det belopp som skulle betalas som ersättning.

"Ingen av Mr. Bals förklaringar är hållbara" sa domaren tydligt "De kan snarare beskrivas som haltande ursäkter. Det verkade till och med för mig som att han hittade på dem på plats på vittnebänken”.

Fotografens svaga försvar ansågs inte vara tillförlitligt och det nygifta paret fick en generös ersättning även om minnet av deras speciella dag har gått oåterkalleligt förlorat.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack