Hon spenderar 20.000 £ på plastikkirurgi för att hon vill hitta en kille, men är fortfarande singel sedan flera år tillbaka - TittaPaVideon.se
x
Hon spenderar 20.000 £ på plastikkirurgi…
Han har levt i mer än 40 år ute i djungeln långt borta från samhället: En 40-årig kvinna får kritik för att hon klär sig för ungdomligt:

Hon spenderar 20.000 £ på plastikkirurgi för att hon vill hitta en kille, men är fortfarande singel sedan flera år tillbaka

08 Juli 2021 • Av sofia
8.065
Advertisement

Vi går alla mer eller mindre igenom stunder när vi känner oss obekväma med vår kropp. Vi kanske har känt oss fula och chanslösa under tonåren och fruktade att vi inte skulle ha någon chans att hitta någon som gillade oss under gymnasieåren. Men precis som alla obehagliga upplevelser i livet går dessa stunder så småningom över. Céline Centino måste dock ha gått igenom en riktigt svår period när hon var 16 år gammal. Den unga kvinnan mobbades regelbundet för sitt utseende, så pass mycket att hon som vuxen bestämde sig för att spendera alla sina besparingar på operationer för att totalt förändra sitt utseende. En av hennes största önskningar var att hitta en kille att dela sitt liv med, men hon kände sig för ful för att lyckas uppnå detta, så hon ville åtgärda problemet genom att förändra sitt utseende radikalt. Resultatet? Hon är nu en vacker modell, men ingen man har modet att vara tillsammans med henne eftersom de är rädda för henne: "Hon är för vacker".

Den unga 26-åriga Céline Centino, som på instagram har hela 500 tusen följare, har gjort om sitt ansikte och kropp helt för att enligt vad hon själv anser, förbättra sitt utseende. För att göra detta spenderade Céline cirka 20 000 £ - alla pengar hon hade tjänat och sparat ihop när hon arbetade som frisör. Visst har hon uppnått sitt mål eftersom hon är en framgångsrik modell idag och framför allt påstår hon sig vara helt bekväm med sin nya kropp. De som inte känner sig mycket bekväma är dock de män som vill närma sig henne men blir avskräckta av hennes utseende. Céline, som mobbades i tonåren på grund av sitt utseende, har definitivt fått sin "hämnd", men nu riskerar hon att bli utan någon man vid sin sida. Kvinnan hoppades att hon genom att radikalt förändra sitt utseende lättare skulle hitta en man att dela sitt liv med, men saker och ting visade sig vara mycket svårare än hon hade trott.

Tydligen har flera av de killar som hon gått ut med varit mycket nervösa på första dejten. Detta kan vara trevligt till en början, men om det sedan inte leder till något seriöst kan man ju verkligen inte sägas att Céline har "vunnit". Ändå beskriver denna tjej sig själv som en person som "inte dömer folk efter utseendet", just för att hon som barn alltid blev kritiserad för sitt. Céline har ingen idealman, men hoppas hitta någon som får henne att skratta och som (enda kravet) åtminstone är längre än hon. Kommer hon att lyckas hitta honom?

Advertisement

Under tiden är Céline glad över att ha en familj som älskar henne och många vänner som stöttar henne bakom sig. Hon fick också lite hämnd mot mobbarna som plågade henne under uppväxten. En del av dem har till och med hört av sig sedan hon blev känd och till och med börjat följa henne på instagram, men hon föredrar med rätta att ignorera dem utan att slösa någon tid på dem. "Det är okej med mig att de köper mina bilder och följer mig som fans," säger Céline, - men inget mer.

Vad tycker du om den här tjejens förvandling?

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack