Hon är 32 år gammal och beroende av skönhetskirurgi och har därför spenderat 1600 £ för att ha "de största kindbenen i världen" - TittaPaVideon.se
x
Hon är 32 år gammal och beroende av…
Mamma och dotter blir ombedda att lämna en mataffär på grund av att de hade för korta kläder på sig: En kvinna som arbetar på en smyckesbutik avslöjar en otrogen kille och varnar tjejen:

Hon är 32 år gammal och beroende av skönhetskirurgi och har därför spenderat 1600 £ för att ha "de största kindbenen i världen"

27 Maj 2021 • Av sofia
39.933
Advertisement

Det finns vissa människor som aldrig verkar känna sig nöjda med sitt utseende. Detta är en ganska vanlig känsla, som kan råda starkare i vissa perioder och mindre i andra, men som vanligtvis aldrig är så stark att man måste ta till skönhetskirurgi. De flesta människor bestämmer sig för att följa någon diet, sminkar sig eller går till frisören och accepterar slutligen sig själva eller till och med lyckas älska sig själva för den de är. Sedan finns det Anastasiia Pokreshchuk, en 32-årig ukrainsk kvinna som är totalt beroende av plastikkirurgi. Kvinnan, en riktig stjärna på Instagram, har kallats kvinnan med de "största kindbenen i världen" och den stora nyheten är att hon verkligen inte har någon avsikt att sluta ta till skönhetkirurgi inom någon snar framtid.

På sin Instagram-profil har Anastasiia Pokreshchuk mer än 200 000 följare redo att "gilla" henne och lämna en kommentar. Hon definerar sig själv som en "drottning" som har kunnat spendera cirka 1600 pund för att injicera massiva doser hyaluronsyra i kindbenen, läpparna och andra delar av kroppen och som inte kan vänta med att spendera ännu mer pengar på riktiga kirurgiska ingrepp. Hon är väldigt säker på sitt utseende, men bland de olika kommentarerna hon får varje dag finns det de som inte är rädda för att säga: "Du såg bättre ut innan".

Anastasiia injicerar regelbundet påfyllning av hyaluronsyran med hjälp av en läkares handledning via nätet och medger att detta skulle kunna få riskfyllda konsekvenser, men hon är för beroende av det för att sluta.

Den stora utseendemässiga förvandlingen av denna tjej har sitt ursprung i en stor osäkerhet. Innan skulle hon aldrig ha publicerat sina naturliga foton, för att hon kände sig oattraktiv. Hon uppgav själv att hon före alla dessa kosmetiska ingrepp såg ut som en "grå och ledsen mus", med en ful röst och en kropp som inte tillfredsställde henne alls. Vi vill inte på något sätt undervärdera det faktum att det är ett "hårt arbete"  och att lyckas tycka om sig själv på alla plan är verkligen svårt och därför är vi glada att Anastasiia har lyckats uppnå sitt mål.

Advertisement
Vissa insisterar på att det verklig är synd eftersom Anastasiia var en vacker tjej innan denna onaturliga förvandling ägde rum. Hennes mamma föredrog också hennes tidigare utseende, men låter sig inte bli avskräckt eftersom dottern älskar sitt nya utseende! Nu känner hon sig mer "proportionerlig" och har fått ett ökat självförtroende och kanske är detta det viktigaste!
 
 
 
 

Vad tycker du? Tycker du att Anastasiia ser extrem ut? Låt oss få veta i kommentarerna vad du tycker om hennes förvandling!

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack