Ett par vinner 1 000 000 £ på lotto och använder en del av pengarna till att donera paket med matvaror till mindre lyckligt lottade människor - TittaPaVideon.se
x
Ett par vinner 1 000 000 £ på lotto…
Polisen stannar en bil och upptäcker att det finns en kvinna där inne som håller på att föda barn så de hjälper henne att förlösa på gatan När genetiken förvirrar oss - 15 tydliga exempel där det inte verkar finnas något släktskap

Ett par vinner 1 000 000 £ på lotto och använder en del av pengarna till att donera paket med matvaror till mindre lyckligt lottade människor

13 April 2021 • Av sofia
393
Advertisement

Har du någonsin vunnit på lotto? Vi hoppas för din skull att du har det, även om det är en så sällsynt händelse att de få människor som råkat ut för denna oväntade och lyckliga händelse ofta vill förbli anonyma. Detta är dock inte fallet med Grant och Taryn Hawkes, ett par från Newquay i Cornwall som i åratal har levt i nästan total fattigdom samtidigt som de varit tvugna att uppfostra två barn och ta hand om Grants neurologiska sjukdom som hade gjort att han blev av med jobbet.

Grant och Taryn har två barn: 14-åriga Holly och 11-årige Ethan, men under en tid var de tvungna att leva med väldigt lite och tog emot bidrag från välgörenhetsorganisationer, bekanta, vänner och släktingar som ville hjälpa dem i denna mycket svåra situation. Grant, som är 43 år gammal, hade förlorat sitt jobb som elektriker på grund av en förlamande muskelsjukdom, medan Taryn inte kunde klara sig på sin låga lön som assistentlärare. Situationen var riktigt tuff.

Taryn berättar: "Våra kollegor erbjöd oss ​​skor till våra barn, förpackningar fulla med mat och pengar för att hjälpa oss att betala våra elräkningar. Det var så tufft. Jag kommer ihåg att jag gick in i mataffären med bara fem pund för hela veckan och undrade hur jag skulle lyckas köpa tillräckligt med mat för barnen."

Men sedan plötlsigt förändrades allt för familjen Hawkes. Grant och Taryn vann det nationella lotteriet och fick en miljon pund. Saker och ting förändrades äntligen till det bättre och familjen Hawkes fattigdom var nu bara ett minne blott. De åkte alla tillsammans till Mallorca, gav sina barn en surfbräda och en Xbox till jul, men samtidigt glömde de aldrig alla de som hade hjälpt och stöttat dem under de månader då de inte hade haft några pengar för att handla mat.

Grant och Taryn lät sina hjärtan styra och under månaderna efter lotterivinsten donerade de paket med mat för att hjälpa dem som behövde det som mest: "Vi lämnar paket med mat till matbanker till andra människor som kämpar för att klara sig precis som vi gjorde och under tiden har vi dessutom stöttat de föreningar som en gång hjälpte oss när vi var i nöd!"

Advertisement

Historien om familjen Hawkes påminner oss än en gång om att i livet kommer allt det goda som man gör så småningom tillbaka om och om igen: när de var fattiga fick de hjälp av så många människor och nu vill Grant och Taryn återgälda all den solidariteten och vänligheten genom att donera lådor fulla med mat till människor som inte vet hur de ska nå månadens slut. Det här är vad det innebär att ha ett generöst hjärta!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack