Den här tjejen har valt att inte raka sig sedan hon var 15 år gammal och blir förolämpad för sitt skägg - TittaPaVideon.se
x
Den här tjejen har valt att inte raka…
Svartsjukans sanna ansikte - 15 roliga bilder som med humor fångat denna känsla Tillsammans för evigt - 15 diskreta tatueringar som utan att vara banala har en rörande betydelse

Den här tjejen har valt att inte raka sig sedan hon var 15 år gammal och blir förolämpad för sitt skägg

02 April 2021 • Av sofia
1.349
Advertisement

Det moderna samhället har satt upp en mycket specifik standard för kvinnlig skönhet. En standard som verkligen inte lämnar något utrymme för kroppsbehåring på ovanliga ställen! Numer använder sig de flesta kvinnor dagligen av vaxning, rakning eller vänder sig till en skönhetssalong för att bli av med oönskad hårväxt. Det finns dock en liten minoritet av kvinnor som trots allt även skulle vilja att deras ståndpunkt, viljan att befria sig från "hårborttagningsslaveriet" och låta håret växa fritt på de olika delar av kroppen blev accepterat. Bland dessa tjejer finns en vid namn Klyde Warren, som dock har lite mer än bara några överflödiga hårstrån. Hon har alltid varit tvungen att kämpa mot förolämpningar och andras bedömningar för sitt val att vara naturlig och inte vaxa eller använda andra typer av hårborttagningsmetoder.

via: Dailymail
Klyde Warren är från Nebraska, är 27 år gammal och har ingen avsikt att raka sig, även om de flesta kallar henne "motbjudande". Det här är kommentarer som den unga kvinnan får dagligen, särskilt på grund av hennes hår i ansiktet, som hon nu låter växa helt fritt som om det var ett skägg. Klyde blir mycket ledsen varje gång hon blir förolämpad på grund av sitt utseende - vem skulle inte bli det? - men hon tänker ändå inte raka sig.
 
 
 

Skägget är enligt henne den del av sitt utseende som hon gillar mest. Så varför ändra på det? Klyde har faktiskt lärt sig att älska sig själv som hon är, vilket många absolut inte kan acceptera. Naturligtvis har detta särdrag ett stort inflytande på hennes romantiska relationer, men den unga kvinnan hoppas kunna hitta en kärleksfull partner som uppskattar hennes skägg och hår lika mycket som hon gör. Klyde hävdar att vissa människor som hon har träffat hade blivit lite för förtjusta i detta utmärkande drag och behandlade henne nästan som ett "freak". Hon berättar dock att hennes senaste pojkvän stöttat henne på ett mer genuint sätt.

Advertisement

Hennes behåring började framträda starkt när hon var 15 - då hade hon en mustasch som var aningen mer framträdande än normalt för en kvinna - men trots att hennes mamma uppmanade henne till att raka sig, bestämde sig Klyde för att låta naturen ha sin gång.

Förmodligen lider flickan av hirsutism eller något liknande fenomen. Hirsutism är ett tillstånd av onormal hårväxt hos kvinnor, på platser där det normalt inte finns. En av orsakerna till detta fenomen är polycystiskt ovariesyndrom.

Det fanns en tid då Klyde brydde sig mycket mer om sitt utseende och de grymma kommentarerna skadade henne mycket mer. Nu är det fortfarande smärtsamt att bli förolämpad och att inte uppskattas av andra, men den unga kvinnan känner sig mycket mer självsäker. Vi kan bara önska henne lycka till och hoppas att hon hittar någon som älskar henne och uppskattar henne för den hon är.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack