Den mest svartsjuka kvinnan i England köper 3 Xbox till sin man för att han inte ska gå hemifrån: "Så här har han färre distraktioner" - TittaPaVideon.se
x
Den mest svartsjuka kvinnan i England…
Bruden stannar halvägs längs med altargången och En ensamstående mamma klär ut sig till man för att följa sin son till skolan på fars dag

Den mest svartsjuka kvinnan i England köper 3 Xbox till sin man för att han inte ska gå hemifrån: "Så här har han färre distraktioner"

27 Mars 2021 • Av sofia
12.582
Advertisement

Ni vet när ett förhållande slutar på grund av att partnern är extremt possesiv och svartsjuk? En engelsk kvinna som heter Debbi Wood har gjort svartsjuka till sitt varumärke och lyckats få utmärkelsen "Storbritanniens mest svartsjuka kvinna". Oväntat nog har hennes man Steve dock inte lämnat henne, även om kvinnan offentligt har erkänt att ha försökt hitta alla tänkbara lösningar för att förhindra att Steve tittar eller ens tänker på andra kvinnor. Till exempel köpte Debbi de tre senaste versionerna av Xbox för att få sin man att fokusera på videospel istället och på så sätt inte lämna hemmet och ha färre distraktioner. Det verkar som att hennes situation nu har överskridit gränsen för vad som är sjukligt.

via: Dailymail
image: Facebook

Svartsjuka kan drabba vem som helst och kan, beroende på temperament, vara mer uttalad hos vissa individer. Debbi Wood tillhör dock en specifik kategori av människor som helt har tappat kontrollen över sitt liv. 43-åringen från Leicester, som lider av uppenbara problem med fetma - problem som tyvärr påverkar hennes självkänsla starkt - är gift med Steve, en man som hon själv "knappt låter andas". Kvinnan är besatt av det faktum att hennes man skulle kunna vara otrogen mot henne, även om inget hittills tyder på det. Även om det bara är en möjlighet är det i hennes sinne helt klart något mer. Hon är så svartsjuk att hon till och med betalade för att regelbundet låta Steve ta lögndetektorstester.

Vi behöver väl knappst säga att Debbi kontrollerar Steves mobiltelefon, såväl som hans e-post, liksom hans kontoutdrag. Som om detta inte var tillräckligt förbjuder kvinnan också sin man att titta på vissa tv-serier med stjärnor och modeller som han kanske gillar. Debbi har därför också full kontroll över fjärrkontrollen. Inte konstigt att hon köpte tre olika konsoler för att låta sin man spela tv-spel och... alltid stanna hemma! På det sättet tror hon att hon bättre kan kontrollera sin mans aktiviteter. Paret påstår sig spendera mer än halva dagen med att spela tv-spel.

Debbi meder att hon skäms för att gå hemifrån, för att hon fruktar att människor kan förolämpa henne på grund av hennes fetma. Samtidigt är hon glad över att få de 1 500 pund som staten betalar henne varje månad som subvention för sina motoriska funktionshinder.

Advertisement

Debbi Wood är inte bara avundsjuk, hon lider av Otello-syndromet, en illusion av avundsjuka som syns tydligt i hennes extrema övertygelse om att hennes man Steve är otrogen mot henne (även om det inte finns några bevis för det).

Vi hoppas att Debbi kommer att kunna få tillbaka kontrollen över sitt liv och bli av med alla sina problem

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack