"Mitt trähus är det vackraste som finns" - en mamma svarar på kritik mot hennes enkla boende - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Mitt trähus är det vackraste som…
15 bilder som visar hur våra husdjur kan vara botemedlet mot vårt dåliga humör Ensamstående mamma klär sig som en man och följer med sin dotter till skolfesten tillägnad pappor

"Mitt trähus är det vackraste som finns" - en mamma svarar på kritik mot hennes enkla boende

Av sofia
580
Advertisement

Att diskrimineras av trångsynta och okunniga människor är en av de mest jobbiga saker som kan hända en i livet. Att bli diskriminerad är inte bara något som gör oss sårbara och att vi inte känner oss accepterade av samhället, men det kan också äventyra vår självkänsla. Det finns de som låter sig tryckas ned och sedan de som istället kavlar upp ärmarna och inte ger upp och möter andras åsikter med huvudet högt. Detta är historien om en kvinna som inte ville lyssna på andras åsikter och bevisade för världen att elakhet inte leder någonvart.

Människors elakhet sårade Ana Belén Loor, en kvinna från Machala i Ecuador, som blev tvungen att kämpa mot okunnighet och fördomar. Ana hade lagt upp bilder och videor på sociala medier som visade henne och hennes döttrar inne i deras trähus, ett enkelt hus utan några lyxiga möbler eller högteknologiska apparater. Dessa bilder verkade störa många användare ...
 
 
 
 

Det som användarna kritiserade var det "fattiga" utseendet på Ana och hennes döttrars hus på bilderna som lagts upp på sociala medier, ett enkelt trähus som varken såg speciellt lyxigt eller modernt ut. Det är dock svårt att tänka sig att människor idag med elakhet kan kritisera en annan människas livsval utan att veta vilken situation de befinner sig i. Men tyvärr är detta vad stackars Ana tvingades möta på sociala medier.

Advertisement

Det dröjde dock inte länge förrän kvinnan svarade, eftersom hon var angelägen om att påpeka för alla dessa kritiska människor att respekt och god uppfostran i hennes hem kommer före rikedom: "Till de som kritiserade mitt hus, säger jag att jag inte skäms över att bo där, för det är det vackraste huset i världen! "

Orden som kommer från denna hemmafru och mamma som inte var rädd för att bemöta de elaka kommentarerna från människor som verkligen inte känner till hennes ekonomiska situation är både kloka och meningsfulla. 

Den här historien påminner oss återigen om att sann rikedom inte är ekonomisk och inte är gjord av avancerade tekniska föremål, dyra kläder eller lyxig mat, sann rikedom är det som kommer direkt från hjärtat och från vår förmåga att leva livet med respekt och god uppfostran.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack