Två bästa vänner bildar ett par med samma kvinna - tillsammans är de lyckliga och vill till och med skaffa barn ihop - TittaPaVideon.se
x
Två bästa vänner bildar ett par med…
16 personer som med en frisyr från förr skulle se minst sagt löjliga ut idag Hyresvärden drar av 100 dollar på hyresgästernas hyra för varje timme de ägnar åt volonärarbete

Två bästa vänner bildar ett par med samma kvinna - tillsammans är de lyckliga och vill till och med skaffa barn ihop

05 Januari 2021 • Av sofia
2.531
Advertisement

Numera är det nog nästan ingen som blir chockad över så kallade "öppna relationer", och även de mest traditionsenliga personerna går nästan så långt att de till och med rättfärdigar sådana vanor med ord som: "alla gör som de vill". Det finns emellertid vissa speciella situationer där även de mest frigjorda människorna rynkar på näsan. Huvudpersonerna i denna berättelse heter Dino De Souza och Saulo Gomes, två nära vänner som har bestämt sig för att dela allt i livet... till och med samma kvinna. Båda blev, faktiskt, utan att ha planerat det, förälskade i samma tjej, Olga, och i stället för att förstöra flera års vänskap bestämde de sig för att försöka leva med denna nya verklighet. Alla tre verkar vara mycket nöjda med detta val och planerar nu till och med att skaffa barn tillsammans.

via: Dailymail

För Dino och Saulo kommer vänskapen först, men ingen av dem har någonsin velat ge upp ett sentimentalt förhållande med en kvinna. Ödet, eller slumpen, ville att båda skulle bli förälskade i samma tjej, Olga. Ingen förutspådde i förväg att förhållandet skulle utvecklas till en trio och framför allt trodde ingen att det faktiskt kunde fungera. Enligt dem var dock den största svårigheten inte så mycket att hantera relationen mellan dem tre, utan snarare att få vänner och släktingar att förstå vad som hände.

Som ni säkert kan föreställa er idén inte exakt lätt att smälta rakt av, särskilt eftersom första intrycket av just denna trio nästan alltid är negativt. Alla tre bekräftar emellertid att efter det första negativa intrycket ändrar sig de flesta efter det att de lär känna dem.

Advertisement

Var och en av dem har en egen personlighet som sticker ut och bidrar med element som berikar relationen med något nytt och positivt. De problem de stöter på är samma som i alla kärleksrelationer, med skillnaden att de, eftersom de är tre, kan prata om det på ett mer öppet och samtidigt "annorlunda" sätt. En sak som de är säkra på är att både Dino och Saul vill att Olga ska vara mamma till deras barn.

Bortsett från att de oundvikligen blir dömda och att folk tvivlar på huruvida denna triangelrelation kommer att vara, är vi övertygade om att det enda riktigt viktiga i livet är att vara lycklig. Om Olga, Dino och Saulo har hittat lyckan, vilka är då vi att döma dem?

Låt oss få veta vad du tycker i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack