Den här killen lyckas promenera med 20 hundar på samma gång, och förevigar det hela med ”klassfoton” - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här killen lyckas promenera med…
En ensamstående pappa har inte pengar att betala för handlingen: en kvinna i kön erbjuder sig att betala En engelsk sömmerska har gjort hela staketet runt trädgården med hjälp av stickning och fisknät

Den här killen lyckas promenera med 20 hundar på samma gång, och förevigar det hela med ”klassfoton”

Av Sara Lindblad
1.532
Advertisement

Vi vet att hundar alltid lyckas förvåna oss människor och att få oss att le, även i de mörkaste stunder. Alla som har turen att umgås med en känner sig på samma gång road och underbart älskad. Och det gäller inte bara den som har en hund till husdjur, utan även den som jobbar med hundar. Tim Pink, professionell hundvakt i New York, vet detta väl. Den här killen har drömjobbet, han startade till och med "Saratoga Dog Walkers", en sällskapsservice för fyrbenta vänner vilken snabbt blivit väldigt populär.

Så vad utmärker dessa hundvakter då? De lyckas hålla ordning på en massa hundar samtidigt, tar dem med på promenad och ser till att de mår bra genom både lek och träning. Om man har svårt att tro på det så räcker det att kolla in bilderna som gjort Tim och kollegorna kända överallt: de lyckas få ”sina” hundar att sitta still och posera. Det är ett perfekt exempel på när hund och människa är i harmoni.

En hund kan ju inte förstå när det är dags att sitta still för ett foto. Men när man ser hundarna som Tim promenerar med så kunde man verkligen tro att de kan det. Man kan inte låta bli att undra hur den här killen får dem att hålla en pose. I hans ”flockar” ingår upp till över 20 hundar per promenad: att gå runt med så många är verkligen inte lätt!

Men, Saratoga Dog Walkers lyckas, och de har blivit riktiga lokalkändisar. Många är vana vid att se Tim och de andra följda av massor av hundar. På deras Instagramkonto kan man se bilder på ordningen som råder; alla hundar uppför sig ordentligt.

Advertisement

Det är otroligt hur de här killarna och tjejerna lyckas hålla de fyrbenta vännerna lugna och i ordning, det ser till och med ut som om de sitter still och poserar för kameran precis som ett gulligt ”klassfoto”.

De glada och busiga hundarna har accepterat Pink och de andra som promenerar med dem som en del av gruppen, och det kanske är därför de lyder så fantastiskt.

Pink är verkligen en duktig hundtränare: han erkänner att hundar av olika raser, ålder och storlek ofta lyder honom bättre än sina egna ägare.

Advertisement

De som låtit Saratoga Dog Walkers ta hand om sina fyrbenta följeslagare är jättenöjda. De känner sig lättade att  killarna och tjejerna lyckas ta hand om hundarna, speciellt när de själva inte har tid.

Vad kan man säga annat än att Tim och kollegorna verkligen vet vad de gör, och att de möjligtvis är världens bästa hundvakter! Vi får helt enkelt fortsätta att imponeras av deras ”äventyr” med flocken!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack