En ensamstående pappa som växte upp utan föräldrar adopterar 3 föräldralösa: ”jag vill vara pappan som jag själv saknade” - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En ensamstående pappa som växte upp…
Storebror beslutar att klippa av sig håret för att stötta sin 3-åriga lillasyster som kämpar mot cancer En nyfödd övergivs i skogen inlindad i plast: över 1.000 personer hör av sig och vill adoptera henne

En ensamstående pappa som växte upp utan föräldrar adopterar 3 föräldralösa: ”jag vill vara pappan som jag själv saknade”

Av Sara Lindblad
1.076
Advertisement

Även om ett barn kan växa upp på egen hand och hitta rätt förebilder även utan biologiska föräldrar, verkar en modersgestalt eller en fadersgestalt spela en avgörande roll i ett barns liv. Att växa upp med föräldrar som visar sig vara goda exempel att ta efter är viktigt för ett barn. Barry Farmer har aldrig haft en far och han vet därför vad det innebär att växa upp utan fadersfigur; trots detta gav han inte upp sin dröm om att själv bli pappa. Först skaffade han tillstånd för att bli tillfällig fosterförälder och sen adopterade han 3 pojkar i olika åldrar som förlorat sina föräldrar.

image: Facebook

Barry är en man på 33 år som aldrig träffat sin far. Som liten lämnades han att tas om hand av sin farmor. Hon älskade honom och gav honom allt han behövde. Vid 21 års ålder kände Barry behov av att föra vidare kärleken som han själv fått av sin farmor. Han gjorde det genom att iklä sig rollen som ansvarsfull far, en figur han själv aldrig haft i sitt liv, och tog hand om en 8 årig pojke, Jaxon.

image: YouTube

Tanken var att han tillfälligt skulle ta hand om Jaxon, men de två förblev en familj i många år och blev väldigt nära; när pojken fyllde 13 och bad Barry adoptera honom kunde han inte säga nej. Barrys familj fortsatte att växa: två år senare adopterade en annan pojke, 11-årige Xavier! 

Advertisement
image: YouTube

Ett år efter det kom den lille Jeremiah, på 4 år. Även i det här fallet skulle det bara vara tillfälligt, men när Jeremiah inte fick komma tillbaka till sin första fosterfamilj så bestämde Barry och killarna att låta honom stanna hos dem. 

Barry kunde inte vara lyckligare med sin nya familj!

image: Facebook

”Jag har alltid drömt om att bli pappa för jag ville vara den pappa som jag själv saknade. Jag är 100% närvarande, jag finns där när mina pojkar går till sängs och när de vaknar. Jag försöker att inte missa ett ögonblick av deras liv och jag försöker alltid stötta dem att nå sina mål. Jag tar papparollen på stort allvar och jag försöker att inte ta något för givet”.

image: YouTube

Med hjälp av sin historia vill Barry få folk att adoptera lite äldre pojkar och flickor, även de måste få chansen att leva i en kärleksfull familj. 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack