Den här kinesiska tekniken sänker ditt blodtryck på bara 5 minuter utan att behöva använda några läkemedel - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kinesiska tekniken sänker…
En chaufför adopterade en hemlös Pitbull efter det att ägaren försvunnit Den idealiska partnern är en Vädur, en Kräfta eller ett Lejon - om din partner är född i något av dessa tecken är du lyckligt lottad

Den här kinesiska tekniken sänker ditt blodtryck på bara 5 minuter utan att behöva använda några läkemedel

Av sofia
1.456
Advertisement

Blodtrycket varierar beroende på kön och ålder, men hos vuxna individer anses det vara optimalt om det maximala eller systoliska ligger mellan 115/120 mmHg, och det minsta eller diastoliska ligger mellan 70/75 mmHg. När dessa nivåer är för höga rör det sig om så kallad hypertoni, som ofta kan uppstå även utan symtom. Andra gånger lider patienten av hjärtklappning, anfåddhet och migrän och farmakologisk behandling blir nödvändig för att återställa normaliteten.

Enligt traditionell kinesisk medicin finns det energikanaler som binder samman olika kroppsdelar och göt det möjligt att behandla eller till och med lösa många patologiska tillstånd även utan att använda kemiska produkter.

En av procedurerna anses vara effektiv för att sänka blodtrycket på bara några minuter, vilket gör att individen återgår till ett välbefinnande. Tekniken är baserad på att agera på olika punkter och består av denna sekvens: först måste du låta fingrarna glida på en imaginär linje som ansluter baksidan av örsnibben till nyckelbenet (på bilden, punkt 1 och 2). Rörelsen måste upprepas minst tio gånger på varje sida av ansiktet.

En annan övning är att utföra en cirkulär massage med fingertopparna på området precis framför örsnibbarna, mot näsan. Medan du drar fingrarna över detta område i ungefär en minut bör du också applicera lätt tryck.

De beskrivna metoderna ska inte anses vara en ersättning för eventuella läkarföreskrifter, så det är alltid tillrådligt att kontakta din specialistläkare för en skräddarsydd behandling. Men det rör sig dock om praktiskt taget ofarliga tekniker som kan testas och utövas av vem som helst utan några särskilda försiktighetsåtgärder. För att upprätthålla god hälsa är det klokt att också kombinera en hälsosam kost utan för stora intag av salt, socker, alkohol och tobaksrök, med regelbunden fysisk aktivitet.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack